Viņi būs izredzētie! Ezotērikas speciāliste Tamāra Globa maijā paredz zelta upes un neticamus sasniegumus 2 Zvaigžņu zīmēm

Foto – ekrānuzņēmums

Slavenā ezotērika speciāliste Tamāra Globa analizēja zvaigžņu stāvokli 2024. gada maijam, un sniedza savus norādījumus – ko šis mēnesis sagatavo daudziem, kādas ir tā perspektīvas un ko mums no tā sagaidīt? Īpaši viņa akcentēja divas Zvaigžņu zīmes, kas būšot patiesi izredzētie.

Pēdējais pavasara mēnesis, pēc ekspertes domām, ir laiks, kad patīkamie notikumi mijas ar problēmu uzliesmojumiem. Taču šis periods esot arī saistīts ar “jaunā” parādīšanos, nākšanu pasaulē, ar jauniem atklājumiem un fantastiskām perspektīvām. Un tikai 2 Zvaigžņu zīmēm šīs perspektīvas ies burtiski blakus!

Tātad, Tamāra Globa uzskata, ka šīs 2 Zvaigžņu zīmes maijā izvilks savu laimīgo lozi!

Vēzis

Foto – Pexels

Vēzim zvaigznes dāvās jaunas iespējas. Veiksies arī karjerā – īpaši veiksmīgas izrādīsies tās idejas, kuras tiks īstenotas draugu vai labu kolēģu komandā.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Globa norāda, ka Vēžu dzīvē var parādīties jauni cilvēki vai atjaunoties kādas senākas attiecības, kas pavērs perspektīvas gan attiecībā uz darbu, gan karjeru, gan privāto dzīvi. Eksperte teic, ka viņu vidū var būt kādi ļoti turīgi un ietekmīgi cilvēki, kas vēlēsies iesaistīties Vēžu projektos un palīdzēs tos realizēt.

Šajā zīmē dzimušos sagaidot arī ļoti patīkami jaunumi finanšu ziņā, jo maijs sola, ka naudas netrūks un pat vēl vairāk – tā radīsies teju vai no “nekurienes”.

Kurš ir otrs lielais veiksminieks?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment