Viņi tādi ir jau no dzimšanas: šajās Zvaigžņu zīmēs dzimušie “apēdīs” jūsu enerģiju pat acis nepamirkšķinot!

Foto – Unsplash

Zvaigžņu speciālisti apgalvo, ka no visām divpadsmit Zvaigžņu zīmēm, šādi ir tikai trīs pārstāvji. No cilvēka dzimšanas datuma, kā zināms, ir atkarīgs ļoti daudz kas, tostarp tas, vai viņš būs veiksmīgs savā dzīvē un kā viņš izturēsies pret apkārtējiem.

Ir zināms, ka dažādām Zvaigžņu zīmēm ir ļoti atšķirīgas rakstura stiprās un vājās puses. Tāpēc dažas zīmes ezotērikas speciālisti dēvē par citu enerģijas “ēdājiem”. Šajā sarakstā iekļauti trīs Zvaigžņu zīmju pārstāvji. Viņi labprāt izmanto savus iedzimtos talantus un spējas, lai kontrolētu citus un liktu viņiem darīt tieši to, ko paši vēlas.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Skorpioni

Pirmajā vietā nešaubīgi ir Skorpioni. Jo tā ir ļoti spēcīga zīme, kurai piemīt destruktīva enerģija, ko tomēr viņi iemanās izmantot arī savā labā. Taču visbiežāk Skorpioni izmanto savas spējas, lai kontrolētu citus. Rezultātā tie cilvēki, kas bieži saskaras ar viņiem, jūtas izsmelti un parasti pat nespēj saprast, kas noticis un kurp “devās” viņu spēks un enerģijas līmenis.

Foto – Unsplash

Zivis

Otrajā vietā ir Zivis. Šie cilvēki ir vieni no emocionālākajiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, un viņi labi prot apspēlēt citu jūtas – tas ir viņa iedzimts talants. Ja Zivis kaut ko vēlas, tās to panāks jebkādā veidā: var gaidīt garu, iedvesmojošu, iežēlinošu stāstu, dažkārt sarunu paaugstinātā tonī, dažreiz apsūdzības visos pasaules grēkos, pat histēriju ar kliedzieniem vai pat “apvainošanos” ar stundām ilgu klusēšanu. Viņu “manipulāciju” saraksts ir bezgalīgi garš, un viss tikai tāpēc, lai panākt to, ko vēlas.

Lasi vēl: Viņas dodas cauri dzīvei kā uzvarētājas: 6 ļoti spēcīgi sieviešu vārdi

Lauvas

Foto – Unsplash

Šī valdonīgā Zvaigžņu zīme mīl uzmanību un uzslavas. Viņiem ir nepieciešams, lai visi viņus mīlētu, apbrīnotu un pateiktu paldies burtiski par katru veikto darbību. Ja jūs būsiet “melnajā” sarakstā un Lauvai nepatiksiet, sagatavojoties emocionālai “masēšanai” – viņi izdarīs visu, lai liktu jums justies “zemākas” kārtas un tādējādi panāks savu.

Leave a Comment