Viņš bija iesprostots būrī 30 gadus mistiska iemesla dēļ (+ VIDEO)

Vecāki nespēja saprast, ka dēlam ir garīga rakstura Sli**ba, tādēļ viņi nosprieda, ka zēns ir apsēsts. Viņi pat izmēģināja eksorcismu, lai “no dēla atbrīvotu ļauno garu”.

Pēc vairākām procedūrām nebija vērojami nekādi rezultāti, tādēļ vecāki nosprieda, ka zēns ir jāiesloga.

Nesen, tagad jau 39 gadus vecs vīrietis, ir nofilmēts video materiālā, kur viņš ir redzams būrī. Jāsaka, ka skats ir diezgan biedējošs.

Video materiālu uzņēma noraizējušies kaimiņi, kuri to nosūtīja arī medicīnas iestādēm – vēlāk viņi parūpējās par to, lai vīrietis tiktu atbrīvots.

Neticami, bet viņa mamma Lī Lanjinga un viņas vīrs atzina, ka tieši viņi bija tie, kuri pirms vairāk nekā 30 gadiem vīrieti ieslodzīja būrī.

Viņa māte saka: “Viņš bezmērķīga skraidīja pa ielu un iemācījās pateikt vārdu “mamma” tikai 12 gadu vecumā.” Tieši tādēļ vecāki izlēma “apsēsto bērnu” ieslēgt būrī, nekonsultējoties ar ārstu par viņa Vese***as stāvokli. Vecāki bērnu baroja caur restēm.

Lasi vēl: Biedējošākās apsēstās lelles, kuras tu negribētu redzēt savās mājās; īpaši #4

Māte atklāja, ka pirms vairākiem gadiem viņa ir savu dēlu izlaidusi arī pastaigā.

Noskaties video!

https://www.youtube.com/watch?v=QllGR0PWrT8

Vīrietis tika nogādāts Slim**cā, un tika atklāts, ka viņam ir ļoti nepietiekams uzturs. Nav vēl skaidri zināms, vai vecāki par šādu vīrieša mocīšanu tiks apsūdzēti.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment