Viņš burtiski uzvārīja savu draudzeni – publicēts telefona zvans, kurā vīrietis lūdz palīdzību

Tas viņam šķita perfekts plāns – sadalīt gabalos savu draudzeni un tad viņu uzvārīt milzīgā katlā, ja vien viss nebūtu nogājis greizi.

Vīrietis vārdā Markuss Volks brutāli nogalināja savu indonēziešu izcelsmes draudzeni, kura bija dzimusi kā vīrietis. Stāvot pie savas draudzenes līķa, viņš izdomāja lietā likt pavāra prasmes, sadalot viņas ķermeni gabalos un tad tos uzvārot pats savā dzīvoklī.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Mayang Prasetyo”

Tas viņam šķita kā labs plāns, tomēr liktenis bija izdomājis rīkoties vīrieša vietā, lai viņš varētu tikt atmaskots. Milzīgais katls pārvārījās, izraisot mazu sprādzienu, kā rezultātā Markusa dzīvoklī pazuda elektrība, un viņš bija spiests zvanīt elektriķim, lai varētu turpināt savu Slep**vības maskēšanas plānu.

Palīdzības zvanā viņš saka, ka viņam ir radusies problēma. Katls uz elektriskās plīts pārvārījās un izraisīja mazu sprādzienu, kā rezultātā pazuda elektrība. “Vai tas izklausās pēc kaut kā, ko jūs varētu salabot?” jautāja vīrietis biedējošajā telefona zvanā, kuru tev ir iespēja noklausīties. (Ieraksts angļu valodā)

Pēc dažām stundām mājās ieradās elektriķis un viņam šķita, ka dzīvoklī ir ļoti dīvaina smaka – Markuss centās izskaidrot smakas iemeslus. “Jums nāksies mazliet paciest smaku, es gatavoju cūkgaļas buljonu,” teica Markuss.

Elektriķis izgāja cauri dzīvoklim, kurā viņš redzēja vairākus miskastes maisus, ķimikāliju pudeles un gumijas cimdus.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Mayang Prasetyo”

“Mēs iegājām vannas istabā, tajā bija pieliekamais, kurā atradās veļasmašīna – tajā brīdī nezināju, ka tur atrodas daļas no viņa nogalinātās draudzenes ķermeņa – galva un rokas,” ziņoja elektriķis. Viņam izdevās dzīvoklī atjaunot elektrības padevi. Elektriķis pārbaudīja arī plīti, nezinot, ka turpat katlā atradās vārīts cilvēks.

Lasi vēl: Viņš Iz**roja un nogalināja draudzenes meitu – tagad saņem to, ko ir pelnījis!

Viņu tomēr nepameta dīvaina sajūta, ka kaut kas nav īsti tā, kā vajadzētu, tādēļ, ejot prom, viņš aprunājās ar mājas menedžeri, kurš nekavējoties ziņoja par notikušo Pol***jai, kura arī ieradās izmeklēt Markusa dzīvokli.

Kad Pol***ja ieradās pie Markusa dzīvokļa durvīm, viņš pateica, ka viņam vajag brīdi, lai piesietu niknos suņus, un aiztaisīja durvis Pol***jas acu priekšā. “Sākumā es domāju, ka tas ir kaut kāds slims joks, tomēr, kad visu centos salikt kopā, sapratu, ka nekas no tā nav smieklīgs,” teica izmeklētājs. “Ledusskapja apakšējā plauktā bija milzīgs asiņu trauks.”

Attēlu rezultāti vaicājumam “Mayang Prasetyo”

Kamēr Markuss vēl nebija dzīvoklī ielaidis likuma sargus, viņš izlēca ārā pa logu un pārrāpās pāri žogam. Bēgot viņš sevi bija ievainojis – aiz viņa palika asiņu pēdas, kurām izsekot bija ļoti vienkārši. Kad Pol***jai izdevās panākt Slep**vu, izrādījās, ka viņš ar nazi sev bija pārgriezis rīkli, kā rezultātā vīrietis nomira.

Bija nepieciešamas trīs dienas, lai uzkoptu Slep**vības vietu – skati noteikti nebija bijuši no tiem patīkamākajiem. Kādas briesmas tik pasaulē nenotiek!

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment