Vīrietis jaunāks par sievieti- vai gadiem tiešām ir nozīme?

Kādas ir attiecības ar jaunāku vīrieti, ņemot vērā gadu starpību:

1 – 2 gadi

utahphotographerk_zps36f8258e

Tā vispār nav nekāda starpība! Vismaz mūsu 21. gadsimtā Tev noteikti nebūtu jāpievērš kam tādam uzmanība, jo Jūs esat vienaudži – skatījāties vienas un tās pašas multenes, kad viņš vēl pamperos staigāja, Tu, iespējams, arī vēl tos neņēmi nost un arī līdz internetam Jūs kopā tikāt! Šī noteikti nav tāda gadu starpība, kurai vajadzētu Tev ieviest kaut kādus kompleksus!

3 – 5 gadi 

couple-fashion-photography-with-photography-photos-ideas-engagement-photos-couples-photography

Apkārtējiem šāda adu starpība noteikti nav redzama, bet Tu to zini, kas ir lielisks stimuls tam, lai turētu sevi rokās – labi uztrenētās un bagātīgi mīkstinātās! Viņš ir pussoli Tev priekšā, kam vajadzētu Tevi motivēt sekot līdzi visam jaunajam un arī sev – “uzkačāt” presīti un “nokačāt” jaunāko mūziku, bet Tavs vīrietis Tevi noteikti tajā visā apgaismos, jo viņš jau nu noteikti zina, kādi jaunumi mūzikas topos vai ko atkal izlaidis klajā “Apple”. Viņa vienaudzes un tās, kuras ir mazliet jaunākas par viņu ir tikpat skaistas kā Tu, taču pagaidām ne pārāk interesantas viņam, jo viņu mīļākā spēle ir “es apvainojos, bet Tu uzmini, par ko”. Tu jau visam tam esi izgājusi cauri, līdz ar to 100 punkti Tavā labā!

6 – 8 gadi

What-Your-Woman-Wants-In-Bedman-and-women-love-in-bed

Jo vecāki Jūs abi esam, jo mazāk šī starpība ir jūtama, bet no 30 – 35 gadiem tā vēl ir jūtama un sasodīti atsvaidzina! Vienaudži un tie, kuri ir vecāki par Tevi jau sāk audzēt alus vēderus, puse jau ir precējusies, bet pārējie piekopj “vientuļā vilka” dzīvesveidu. Viņi noteikti nav tie, no kuriem Tu varētu sagaidīt uzaicinājumu pavizināties pa Čīli ar autostopiem, dejot līdz rītam klubā vai iemācīties lidot ar paraplānu, bet Tavs vīrietis noteikti to izdarīs un pa ceļam izdomās vēl desmit piedzīvojumus! Nav brīnums, kāpēc arī Tu uztver visu tik viegli, nekašķējies par sīkumiem un izskaties tik starojoša un jauna!

9 – 15 gadi 

W_fashion_couples_Justin_Veronika-e1394109573411

 

Bingo! Laipni lūgta satriecoša seksa pasaulē! Ja Tev ir 35, bet Tavam partnerim nedaudz pāri 20, tad Jūs esat atraduši viens otru! Tu beidzot esi sapratusi, kā tev apieties ar pašas ķermeni, lai tas Tevi iepriecinātu, bet Tavs izredzētais, kurš ir pilns ar trakojošiem hormoniem, ir priecīgs apgūt kaut ko jaunu un pielietot to praksē, jo viņa vienaudzes šajā vecumā ir tādas, kas teiks – tur nevar, to neaiztiec, es neesmu tāda un mums ir jāpadomā par mūsu attiecībām, bet tad esi Tu – visa mežģīnes un ar aizraujošu seksuālo pieredzi! Vēl viens patīkams moments ir tas, ka šis puisis noteikti augstu vērtē Tavu intelektu un nekautrēsies pajautāt kādu padomu, kamēr viņa vienaudzes nekad neatzīs, ka viņš kaut kādā jomā orientējas labāk par viņām!

15 – 20 gadi 

rs_1024x700-140124082320-1024.Keri-Russel-matthew-Rhys-The-Americans-GQ-Lingerie-Stockings-Sexy.jl_.012414_copy

Šī jau ir tāda gadu starpība, kad Tev būtu jāsagatavojas tam, ka Tevi apspriedīs un apspriedīs, bet tas taču ir tā vērts, jo kaut kādu večiņu tenkas nav tā vērtas, lai atteiktos no seksa un iespēju padalīties ar kādu savā pieredzē! Nospļaujies par apkārtējo viedokli, jo panākt to, ka Tevi iekāro kāds, kas ir 15 – 20 gadus jaunāks par Tevi, ir tik uzbudinoši!

Leave a Comment