Visi laimīgie pāri dara šīs lietas!

Izanalizējot atbildes un meiteņu reakciju uz dažādiem jautājumiem, mēs izcēlām, 10 pamata ieradumus, kuri ir katram laimīgajam pārim. Ko dara cilvēki, lai radītu pa īstam siltas, harmoniskas attiecības?

  1. Pievērš uzmanību

Pievērst viens otram uzmanību var dažādi: vieni dāvina ziedus, citi dāvina negaidītas dāvanas, bet kās izdomā kaut ko savu. Piemēram, jūs varat katru dienu  sūtīt viens otram pa pastu labāko dienas dziesmu, kura, jūsuprāt, atspoguļo jūsu noskaņojumu, jūtas un emocijas, kuras jūtat pret otru pusīti.

  1. Saka komplimentus

Sakiet viens otram kaut ko patīkamu kā minimums reizi dienā. Komplimenti no mīļotā cilvēka – tā ir viņa mīlestības un pieķeršanās izrādīšana.

  1. Apskaujas

Veltiet vismaz 5 minūtes dienā, lai apskautu savu partneri. Apskāvieni – lielisks paņēmiens sākt un noslēgt dienu uz pozitīvas nots.

  1. Skūpstās

Tādi maziņi, bet ļoti svarīgi žesti, kā apskaušanās un skūpsti, palīdz saglabāt tuvību un intimitāti attiecībās. Skūpstu procesā izstrādājās laimes hormoni- endorfīni, tādēļ neliedz sev iespēju lieku reizi izjust prieku un laimi.

  1. Sarunājās

Darba dienas noslēgumā jebkuram no jums gribas padalīties vienam ar otru ar dienas jaunumiem, jūtām un pārdzīvotajām emocijām. neturiet tās sevī, stāstiet par to, kas jūs uztrauc. Apspriediet pagājušo dienu un topošos plānus  kopējo vakariņu laikā vai pirms gulētiešanas, guļot gultā. Tā jūs demonstrējat interesi un iesaistīšanos viens otra darīšanās.

  1. Pateicas

Ikdienas dzīvē pateicība kalpo kā svarīgākais mehānisms labu abpusēju attiecību uzturēšanai. Sakiet viens otram paldies par laicīgi iznestajiem atkritumiem, nopirktajām biļetēm, iemīļoto kafiju gultā, rīta skūpstu.

  1. Smejas

Ejiet kopā uz pasākumiem, kur var no sirds pasmieties, skatieties iemīļotās smieklīgās televīzijas pārraides un komēdijas, centieties izšķīdināt visas nelaimes un bēdas smieklos.

  1. Pastaigājas

Staigājiet vakarā, pirms gulētiešanas, baudiet dabu un elpojiet svaigu gaisu. Pastaigas laikā jūs varat apspriest kopējos plānus vai vienkārši dalīties jaunumos. Pavadiet laiku divatā, jo pastaiga ir ne tikai laba Vese***ai, bet arī jūsu abpusējo attiecību nostiprināšanai.

  1. Sarīko pārsteigumus

Sāciet dienu ar sīkiem pārsteigumiem. Pagatavojiet brokastis, atstājiet mīlas vēstījumu vai  uzrakstiet mīklu- plānu, kuru atrisinot, varēs atrast paslēpto balvu.

  1. Izrāda emocijas

Centieties būt maksimāli patiesas izrādot un paskaidrojot savas jūtas. Vīrieši vienkārši nesaprot mūsu slepenos mājienus vai aizvainojumus. Lai nerastos nesaprašana, sakiet tieši: “es dusmojos”, “es priecājos”, “es bēdājos” u.t.t.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment