Izlasi, kāds tu esi atbilstoši savam horoskopam – (2. sērija)

 

1

AUNS ir ļoti aktīvs, kas viņam palīdz iegūt daudz draugu. Bieži vien atrodas uzmanības centrā. Dažkārt mēdz pāršaut pār strīpu ar rupjībām un pārdrošību.

 

2

VĒRSIS Viņš pārsvarā ir ļoti uzticams – reti pieviļ savus tuvākos, tādēļ arī ļoti asi reaģē, ja kāds nodod viņu. Bieži vien klausās tikai sevī, jo ir ļoti spītīgs un pārliecināts par sevi.

 

3

DVĪŅI Viņš parasti ir ļoti veikls un darbīgs, tomēr ne mazums uznāk slinkuma brīžu. Sava ašuma dēļ dažkārt ir pat ļoti paviršs un neuzmanīgs.

 

4

VĒZIS ir māju cilvēks – tā viņam ir kā sava svētnīca un drošības aliņa. Patīk piedzīvot jaunas lietas, tomēr pārsvarā to mēdz darīt klusītiņām – tā, lai neviens neierauga. Patīk komplimenti, bet nemāk tos pieņemt.

 

5

 

LAUVA Viņš bieži vien ir ļoti lepns – pārliecināts par sevi. Tomēr viņam ir daudz labo īpašību – vienmēr optimistisks un labsirdīgs. Nekad neļauj kāpt sev uz galvas. Godkārība ir viņa otrais vārds.

 

6

JAUNAVA Vienmēr visu grib izdarīt laikā – punktuāla. Necieš nekārtību, tādēļ mājās un darbā viņai viss ir lieliskā kārtībā. Dažkārt var būt alkatīga un pārlieku melanholiska. Ļoti stingra savos uzskatos.

 

7

SVARI Viņi ir lepni par sevi, kaut gan ļoti bieži mēdz sevi „nolikt” pat īsti nezinot, kāpēc. Kā draugs viņš ir ļoti labs, jo it pretimnākošs. Mēdz būt neizlēmīgs un šaubu pārpilns.

 

8

SKORPIONS Ļoti kaislīga horoskopa zīme. Apveltīta ar apbrīnojamu drošsirdību – tas viņam palīdz dzīvē tālu tikt. Bieži mēdz būt sarkastisks un ļoti greizsirdīgs.

 

9

STRĒLNIEKS Humors un jautrība ir viņa lauciņi. Patīk jokot par visu un visiem. Bieži vien mēdz aizrauties, runājot par visādām muļķībām. Mēdz būt egocentrisks.

 

10

MEŽĀZIS Viņš ir ļoti apzinīgs, tādēļ bieži vien kalpo kā labs piemērs citiem. Viņa pārliecība par sevi citiem var izskatīties kā augstprātība, tomēr tāds viņš gan nav. Mēdz būt ļoti ietiepīgs.

 

11

ŪDENSVĪRS Šī ir horoskopa zīme, kurai noteikti vajadzētu ceļot, jo patīk atklāt jaunas lietas, vietas un tradīcijas. Viņam vairāk vajadzētu pievērst uzmanības detaļām, nevis skatīties uz visu kopumā.

 

12

ZIVIS Viņam patīk, ka apkārtējie viņu novērtē- pat tad, ja viņš to nav pelnījis. Ir pārliecināts par sevi, ko arī uzstāda par savu „es”, tomēr ir ļoti emocionāls un viegli ievainojams.

Leave a Comment