Vispievilcīgākie vīrieši saskaņā ar zvaigžņu zīmi: īsti siržu lauzēji!

Pievilcīgākais – Lauva

Lepnais un majestātiskais Lauva dzīvē jūtas kā karalis un ir gatavs ieņemt tikai vadošus amatus dzīvē. Šīs zīmes vīrietis prasīgo sieviešu auditoriju uztver nevis ar ārējiem datiem, bet gan ar sevis un harizmas prezentāciju. Pie visa vainīga Saule, kura ir šīs Zīmes patronese un apveltī tās palātus ar nepārspējamu šarmu un pievilcību. Lauvas spīd visur, kur tās sola. Visu Lauvu skaistuma noslēpums ir vienkāršs – izteiksmīgs smaids, kas valdzina un aizrauj visas sievietes, pat tās, kuras atzītas par skaistuma karalienēm.

Pavedinošākā – Jaunava

Tipisks Jaunavas zīmes pārstāvis ir vīrietis, kurš pastāvīgi nodarbojas ar personības attīstību. Viņš ir pieradis analizēt, kas notiek viņa iekšējā pasaulē, un ir gatavs daudzos veidos palīdzēt savam izvēlētajam. Šis ir sava veida mājas psihologs, kurš palīdzēs mīļotajai sievietei tikt galā ar visām bailēm un kompleksiem. Neskatoties uz to, ka pēc dabas šāds vīrietis ir diezgan noslēgts, tas viņam netraucē veidot laimīgas un ļoti veiksmīgas attiecības. Jaunavas zvaigznāja pārstāvis, kā likums, ir skops ar emocijām, kas padara viņu par noslēpumainu un noslēpumainu objektu, kas aizrauj visu sieviešu zinātkāri.

Harizmātiskākie – Svari

Daba šīs Zīmes vīriešus apveltīja ar perfektu ķermeņa skaistumu, ko apskaustu pats Apollons. Neaizņemiet viņus ar iekšējo skaistumu – viņi ir gudri, talantīgi, ar maigu garšu un bez skaistuma izjūtas. Tiesa, šādu īpašību kopums liek Svaru zīmē vīriešiem būt ļoti prasīgiem, izvēloties kompanjonu. Sievietei it visā jāatbilst viņam un jābūt nevainojami skaistai. Bet tas, kuru viņš izvēlēsies, tiks pienācīgi apbalvots!

Seksīgākais – Skorpions

Skorpiona vīrietim izcili izdodas sarežģīti psiholoģiskie paņēmieni, ar kuru palīdzību viņš noteikti sasniegs savu mērķi. Šāds vīrietis vienmēr ir apburošs, un nav svarīgi, kādu lomu viņš sev izvēlējies: pozitīvu vai atbaidošu raksturu. Visticamāk, iedzimtais noslēpums palīdz viņam pārsteidzoši spēlēties ar sieviešu jūtām, pastāvīgi papildinot salauzto siržu kolekciju. Skorpions pēc būtības ir ārkārtīgi seksīgs, tāpēc nav pārsteidzoši, ka viņš daiļā dzimuma pārstāvēs izraisa tādu sajūsmu un vēlmi.

Pievilcīgākais – Strēlnieks

Strēlnieka pārstāvji iekļuva skaisto vīriešu trijniekā, izspiežot daudzus pievilcīgus vīriešus. Jā, godīgi sakot, sievietes pēc apspriedes nolēma atdot plaukstu Strēlniekam. Kāpēc viņi? Jo šīs Zīmes vīrieši izceļas ar pievilcīgi raupjiem vaibstiem, milzīgām un dziļām acīm, kurās nav iespējams nenoslīkt, un gara auguma. Ir grūti pretoties tik izskatīgam vīrietim, it īpaši, ja viņš sāk negodīgu spēli, izmantojot savu iedzimto seksualitāti. Un Strēlnieka uzticība jau sen ir leģendāra, tomēr par šo konstatēto faktu varēs pārliecināties tikai sieviete, kurai joprojām izdosies pieradināt vējaino Strēlnieku.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Romantiskākais – Mežāzis

Neskatoties uz savu romantisko raksturu, Mežāzis ir konsekvents un mērķtiecīgs vīrietis. Šāds vīrietis pamatīgi pieiet visam, ko dara. Viņš saprot, kā šī pasaule ir trīskāršota, un ir gatavs spēlēt pēc kāda cita noteikumiem, neatkāpjoties no  sava likteņa. Viņš pacieš sirdssāpes un prasmīgi pretojas nepatikšanām, kas liek domāt, ka vīrietis Mežāzis par katru cenu meklēs sievietes mīlestību, un, kamēr viņa par viņu domās, viņš varēs nopelnīt pienācīgu bagātību.

Karstākais – Ūdensvīrs

Ūdensvīra vīrieši nav tikai izskatīgi vīrieši, kurus dzenā baros. Tie ir vīrišķības un skaistuma etalons, aktuāls visos laikos. Bieži vien daba šādus vīriešus apveltī ar apskaužamiem ārējiem dotumiem un kaislīgu attieksmi. Ir arī grūti novērst skatienu no šī izskatīgā vīrieša, jo viņš izstaro neticami pievilcīgu enerģiju. Laipnība, lojalitāte, uzticamība ir šī vīrieša galvenās iezīmes. Šāds ārējo un iekšējo īpašību kopums padara Ūdensvīra vīrieti par daudzu sieviešu iekārojamāko mīļāko, pavadoni un vīru. Tiesa, pats Ūdensvīrs nesteidzas atvērt dvēseli un ielaist kādu savā sirdī. Lai sāktu, viņam ir nepieciešams rūpīgāk apskatīt, jo viņa lētticības dēļ viņš jau ir vairāk nekā vienu reizi sadedzināts.

Magnētiskākās – Zivis

Neparasts Zivju zīmes pārstāvis var iekarot pat tās sievietes, kuras sākumā pret viņu bija ārkārtīgi skeptiskas. Šāds vīrietis var mierīgi ierīvēt sevi uzticībā, šarmā un nekad vairs neatlaist rokas. Varbūt šis ir vienīgais vīriešu pārstāvis, kuram ir īsta sievišķīga intuīcija. Interesanti ir arī tas, ka Zivju zīmes pārstāvji bieži piesaista uzmanību ar seksīgu augumu, bet ne ar visu izskatu. Tā ir raksturīga šai Zīmei – tie var būt nepatīkami uz sejas, taču to plastiskums, gaita, ķermeņa valoda tomēr aizrauj un raisa dzīvniecisku vēlmi. Tajā pašā laikā vīrietis Zivis prasmīgi izmanto savu dabisko magnētismu, liekot sievietēm sajūsmā trakot.

Nemanot, abu dzimumu pārstāvji fiziski pievilcīgiem cilvēkiem piedēvē pozitīvas īpašības, piemēram, augstu intelektu vai izcilu uzticību. Jūs varat strīdēties par skaistuma pazīmēm, cik vien vēlaties, un mēģināt tās aizstāt ar naudu, inteliģenci, talantiem, popularitāti un tā tālāk. Skaistums paliks skaistums mūžīgi. Pat ja vīrieši domā, ka viņu pievilcību nosaka tikai panākumi dzīvē, sievietes tomēr spēs viņus no tā atrunāt.

Leave a Comment