Aukstasinīgā lēdija: viscietsirdīgākās sievietes saskaņā ar Zodiaku

Cietsirdība ir galvenokārt vīriešu iezīme. Tomēr dažas no daiļā dzimuma pārstāvēm ir tik agresīvas, ka viņas ir gatavas argumentēt šajā komponentā ar visbīstamākajiem vīriešiem. Pievienojiet šai sieviešu pārpilnībai mainīgu noskaņojumu, un jūs sapratīsiet, ka dzīvošana kopā ar tādu As**skāru sievieti vispār nav droša!

5. Vēzis

Vēža dāmas tiek uzskatītas par maiguma un sievišķības kritēriju. Iedomāties tās ļaunu un nežēlīgu sieviešu formā, ir ārkārtīgi grūti. Tomēr Vēži pamatoti ietilpst šajā sarakstā. Šīs priecīgās un bezrūpīgās zīmes pārstāvēs atšķiras ar neticamu uzliesmojumu. Pietiks tikai ar vienu nepareizu vārdu, lai Vēzis aizdegtos kā sērkociņš, un viņai būs grūti nomierināties.

Lasi arī: Kāds akmens talismans jums ir piemērots saskaņā ar jūsu horoskopu

Bet papildus karstumam, Vēzis spēj “izpūst no mušas ziloni”, šīs zīmes dāmas ir ļoti aizvainojamas. Vīrieši, kas zina par šo Vēžu iezīmi, var pielāgoties faktam, ka viņiem būs jāprasa piedošana no dažām nedēļām līdz mēnešiem, kā arī jākrīt ceļos. Protams, aizvainojums ir bērnišķīgs un naivs, un tādēļ, pat ja sieviete nolemj atriebties, viņas atriebība nebūs asprātīga. Viņa neradīs nopietnu kaitējumu jums un nesarežģīs savu dzīvi.

4. Jaunava

No pirmā acu uzmetiena, Jaunava, šķiet, ir rūpju un mājas komforta simbols. Daļēji tas ir taisnība, bet tikai tuvie cilvēki zina, ka arī Jaunavas sievietes ir arī reāli tirāni. Savās mājās viņi ir patiesie meistari, un viss šeit ir pakļauts tikai tiem. Tie, kas atsakās dzīvot Jaunavas namā saskaņā ar viņas noteikumiem, tiks pakļauti ikdienas teroram.

Lasi arī: Pacelta un elastīga sēžamvieta – tas ir vienkārši!

Un Jaunava – nav ienaidnieks, kurš sitīs vienreiz, ir jāatceras uz visiem laikiem. Viņa katru dienu jūs grauzīs ar sarkastiskām piezīmēm un darīs to skaļi, pakļaujot izsmieklam citu cilvēku acīs. Jaunava dos tev neprātību ar savām dziļajām piezīmēm.

Viss, ko viņai vajag, ir jūsu atvainošanās un jūsu pazemība. Kad viņa sasniedz paklausību, viņas žņaugs nedaudz vājina. Un vienīgais veids, kā izvairīties no šāda iznākuma, aizbēgt no Jaunavas, vai vismaz turēt viņu attālumā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment