Vistas gaļa ar melnajiem pipariem: ātra recepte gardam ēdienam

Pagatavošana

Sajauciet visas vistas marinēšanai paredzētās sastāvdaļas bļodā un atstājiet vistu uz 15 minūtēm, kamēr pagatavojat pārējās ēdiena daļas.

Lasi vēl: Daži divnieku karaļi, kuri kļuva par izciliem cilvēkiem

Sagatavojiet dārzeņus. Papriku sagrieziet plānās strēmelītes, sīpolu pusgredzenos, bet ķiploku smalki sagrieziet vai izlaidiet caur ķiploku presi. Visas šīs sastāvdaļas ielieciet vienā bļodā un samaisiet. Atlieciet malā līdz lietošanas gatavībai.

Ielejiet eļļu wok vai lielā pannā ar augstām malām.

Kad eļļa ir karsta, pievienojiet marinēto vistu un cepiet pa daļām 2-3 minūtes no katras puses, pēc tam pārlieciet uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli. Atlieciet malā.

Dārzeņus apcep tajā pašā pannā, kurā tika gatavota vistas gaļa.

Gatavojiet 4 minūtes vai līdz dārzeņi kļūst zeltaini brūni un mīksti.

Pievienojiet ingveru un cepiet vēl vienu minūti.

Pievienojiet mērci un pagatavoto vistas gaļu atpakaļ pannā kopā ar dārzeņiem un samaisiet.

Pasautējiet visu vēl 1-2 minūtes, lai vistas gaļa atkal uzsildītos un mērce nedaudz sabiezētu.

Pasniedz, pēc vēlēšanās pārkaisa ar sezama sēklām un melnajiem pipariem.

 

Leave a Comment