Vistas lazanja – izcili garda recepte, kuru var ātri pagatavot (Foto recepte soli pa solim)

Vistas_lazanja_2

ieslēdzam cepeškrāsni uz 175 grādiem. uzvārām katlā ūdeni, liekam iekšā makaronu plāksnes, pievienojam sāli. vārām 8-10 minūtes, tad noskalojam aukstā ūdeni un nosusinām .

 

Vistas_lazanja_3

sakapājam sīpolu, ķiploka daiviņu un pētersīļus

 

Vistas_lazanja_4

bļodā samaisām kopā ricottas sieru un vistu

 

Vistas_lazanja_5

Tagad gatavosim balto mērci- vidēja lieluma katlā izkausējam sviestu..

 

Vistas_lazanja_6

pievienojam sīpolus un ķiplokus, cepinām, līdz tie kļūst mīksti un caurspīdīgi

 

Vistas_lazanja_7

pievienojam miltus un sāli, maisām

 

Vistas_lazanja_8

konstanti maisot lejam klāt buljonu un pienu

 

Vistas_lazanja_9

pievienojam mērcei pusi siera- parasto un parmesan, baziliku, oregano un piparus, samaisām, līdzko siers ir izkusis, ņemam nost no uguns

 

Vistas_lazanja_10

ņemam cepamformu, lejam 1/3 mērces, vienmērīgi izsmērējam

 

Vistas_lazanja_11

izkārtojam 3 plāksnes

 

Vistas_lazanja_12

vienmērīgi izkārtojam vistas-siera maisījumu

 

Vistas_lazanja_13

liekam virsū 3 plāksnes

 

Vistas_lazanja_14

pārlejam ar 1/4 atlikušās mērces, pārberam spinātus

 

Vistas_lazanja_15

spinātus pārberam ar parmesan sieru, atlikušo rīvēto sieru un liekam virsū atlikušās plāksnes, pārlejam ar mērci

 

Vistas_lazanja_16

ja ir vēl nedaudz parmesan siers, pārberam to un uzkaisām pētersīļus, liekam cepeškrāsnī uz 35-40 minūtēm

 

Vistas_lazanja_17

 

Lazanja ir gatava!

 

 

Vistas_lazanja_18

Lasi arī: Cukīni lazanja bez nūdelēm

Labu ēstgribu!

 

COMMENTS

Leave a Comment