Visuma pamatlikumi: ko darīt, ja dzīve nekļūst labāka

Piedošanas likums

Visums vēlas, lai mēs atlaižam aizvainojumus un neuzkrājam tos. Viss mūsu aizvainojums, dusmas un nespēja piedot apkārtējiem cilvēkiem – tas viss krājas, bloķē čakras. Visums ir radošs, tāpēc jums un man ir jābūt pēc iespējas radošiem. Ja vēlaties atrast laimi un uzlabot savu dzīvi, jums būs jāattīra sevi no sliktajām domām, jāpiedod visiem, kas pagātnē šķērsoja jūsu ceļu.

Brīvas gribas likums

Liktenis nav iepriekš noteikts. Jūs varat to mainīt šeit un tagad. Jūsu nākotne ir atkarīga tikai no jums. Jā, ir noteikti karmiski uzdevumi un augstāks mērķis, bet tavs ceļš vienalga būs tāds, kādu tu vēlies – ne vairāk, ne mazāk. Liktenis ir jūsu izvēles sekas, nevis Visuma kaprīze. Dariet to, kas jums patīk, un dariet, kā uzskatāt par pareizu.

Lasi arī: Ideāli pāri pēc slāvu zvaigžņu prognozes – uzziniet cik labi jūs saderat kopā

Lasi arī: Jauna dzīve: 4 soļi, kas palīdzēs jums sākt no jauna ar tīru lapu

Unikalitātes likums

Pasaulē nav divu vienādu cilvēku. Mūsu iekšējās pasaules un domas ir tik dažādas, ka tās pat nevar salīdzināt. Jūs esat unikāls – atcerieties to. Nekad nesalīdzini sevi ar citiem cilvēkiem un neapskauž nevienu. Tas ir ļoti svarīgi, jo pretējā gadījumā jūsu dzīve būs nežēlīgi grūta. Sekojiet savam ceļam, nebaidoties tiekties pēc ideāla.

Gatavības likums

Tiklīdz esat gatavs mainīt savu dzīvi uz labo pusi, Visums nekavējoties sāks jums sūtīt jaunas iespējas, dos jums veiksmi. Kopā ar apņēmību tas dos jums iespēju izvilkt laimīgo biļeti. Atcerieties, ka bez pārliecības un ambīcijām nekas neizdosies.

Pieprasījuma likums

Ja jums kaut ko vajag, varat to lūgt Dievam, Visumam. Nebaidieties jautāt. Dariet to lūgšanas veidā vai izsakiet vēlējumus dzimšanas dienā, kad redzat krītošu zvaigzni un tā tālāk. Tas, kurš nebaidās lūgt kaut ko labu, saņem savu. Galvenais nav gaidīt tūlītēju atbildi un reakciju no Visuma.

Tiklīdz sākat ievērot šos vienkāršos likumus, mēģiniet sekot Visuma signāliem, kas paredz patīkamas pārmaiņas dzīvē . Viņi skaidri norādīs, ka viss darbojas tā, kā vajadzētu.