Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku. Vīri, kuri sargās un būs blakus savai mīļotajai, līdz pat Nā*ei.

6. vieta – vīrietis Mežāzis. Kamēr Mežāzis ir brīvā peldēšanā, jēdzienam “lojalitāte” nav jēgas. Viņš var mainīt partnerus katru nedēļu un pat neatcerēties bijušās draudzenes vārdus. Bet, ja viņš patiesi mīl sievieti un izdara viņai piedāvājumu, tad interese par citām dāmām pazūd. Ģimenes dzīve var mainīt vīriešus Mežāžus. Viņi sāk strādāt daudz un pavadīt vairāk laika mājās ar savu mīļoto sievu, tāpēc brīvība un iepriekšējie hobiji pakāpeniski izzūd fonā. Iespējams, ka Mežāzis skatās uz citām sievietēm, bet maz ticams, ka izlems kaut ko vairāk.

LASI ARĪ: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

5. vieta – vīrietis Strēlnieks. Šī zvaigznāja pārstāvji ir lojāli un mīloši vīri. Parasti viņi kavējas ar ģimenes izveidi, un pirms šī brīža viņiem izdodas iet uz priekšu un izbaudīt sieviešu sabiedrību, tāpēc pēc kāzām visi īslaicīgie romāni un citas meitenes paliek nemierīgajā pagātnē. Faktiski, vīrietim Strēlniekam ir neparasta attieksme pret daiļo dzimumu. Ja sieviete nav viņa sieva, bet viņš jau ir precējies, tad Strēlnieks neredz neko nepareizu, apbrīnojot citu sieviešu skaistumu kā mākslas darbu. Iespējams, ka laulātais būs samulsis, uzzinot par sava vīra dīvaino hobiju, bet vīrieši – Strēlnieki ir pārliecināti, ka citu dāmu skaistums nav krāpšana.

4.vieta – vīrietis Lauva. No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka temperaments Lauvām ir poligāms, kur laulības pārkāpšana ir normāla parādība. Bet patiesībā viņi ir lab un veltīti vīri. Šī zvaigznāja pārstāvji ne mazāk kā viņu pašu cieņu respektē viņu laulāto. Tāpēc, ja viņi atrodas gultā ar citu sievieti, viņi ne tikai nodos savu mīļoto, bet arī zaudēs savu cieņu. Un vīriešiem Lauvām tas nav pieņemams. Bet galvenais lojalitātes iemesls ir milzīgā mīlestība pret sievu. Ja Lauva zvēr, ka viņš vienmēr būs uzticīgs savai mīļotajai, tad viņš noteikti turēs savu vārdu.

3. vieta – vīrietis Jaunava. Precējies Jaunava nekad neļaus sev tuvību ar citu sievieti. Šī zvaigznāja pārstāvji ir ļoti tīri, un pat nejauša intimitātes doma viņus nomāc. Turklāt viņi uztver nodevību par zemisku, nepiedodamu rīcību, tāpēc tie nepārkāpj to principus. Tomēr labi koptie un  pievilcīgie vīrieši Jaunavas ir populāri pretējā dzimuma vidū un bieži kļūst par tā saucamo plēsoņu uzmanību. Bet pat burvīgākā sieviete nespēj pagriezt precēta vīrieša – Jaunavas galvu: viņš nebaidās atteikt viņai asā formā.

2. vieta – vīrietis Vēzis. Par visvairāk mīlošo un rūpīgāko vīru var tikt uzskatīts Vēis. Šīs konstelācijas pārstāvji rūpīgi izvēlas izvēlēto. Pirms priekšlikuma sagatavošanas viņi rūpīgi izpētīs turpmākā laulātā raksturu, dzīvesveidu un uzvedību. Viņi nespēj mainīt mīļoto un baidās no nodevības. Ģimenes vīrieši Vēži reti turpina sazināties ar savām draudzēm un turklāt neiepazīstas ar citām sievietēm. Viņi cenšas darīt visu, lai mīļotajai nebūtu iemesla greizsirdībai un nemieram, un viņi ļoti labi izturas pret šo uzdevumu.

1. vieta – vīrietis Vērsis. Vērsis – paraugs ģimenes vīrietim. Viņiem laulības pārkāpšana ir smieklīgs akts, kas raksturīgs tikai mīlošiem un romantiskiem jauniem vīriešiem, bet ne ģimenes vīriešiem. Tāpēc šī zvaigznāja pārstāvji pat neskatās citu sieviešu virzienā. Precējies Vērsis tieši tā pat kā ar vīriešiem sazinās ar daiļo dzimumu. Viņi diez vai atšķirs flirtēšanu no parastās sarunas un, visticamāk, neaizdomāsies par citas personas simpātiju. Turklāt Vēršu vīrieši dod priekšroku miermīlīgai atpūtai mājās. Viņu mājas sienās viņi jūtas daudz laimīgāki nekā trokšņainā kompānijā, ko ieskauj sievietes.

avots: dailyhoro

Leave a Comment