Uzticīgākās sievas, saskaņā ar Zodiaku

6 uzticīgākās sievas, saskaņā ar Zodiaku. Sievietes, kas būs uzticīgas līdz kapa malai un nekad nepiekrāps savu mīļoto!

6. vieta – sievietes Zivis. Šīs zvaigznāja pārstāvēm nekas nav svarīgāks par ģimeni. Parasti viņas nesteidzās precēties un laist pasaulē bērnus. Bet, kad tas notiek, viņas mierīgi atsakās no brīvības un visu laiku veltīs tuviem cilvēkiem. Tomēr laulātā mīlestība neliedz viņām periodiski apbrīnot citus cilvēkus, jo pat pēc laulībām Zivis paliek romantiskas un mīlas pilnas. Viņām patīk būt par jaukiem pretējā dzimuma cilvēkiem un pat flirtēt ar viņiem. Tomēr neatkarīgi no tā, kā Zivis var izturēties vīriešu kompānijā, viņi nekad nepārkāps atļautās robežas. Tiklīdz viņas saprot, ka komunikācija izraisa fizisku intimitāti, viņas atstāj vīriešu sabiedrību un dodas mājās pie sava mīļotā vīra.

LASI ARĪ: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

5. vieta – sievietes Ūdensvīrs. Ūdensvīram ir diezgan grūts raksturs, un ne visi var veidot spēcīgas attiecības ar šādu sievieti. Šī zvaigznāja pārstāvēmm ir brīvības mīlestība. Pat tad, kad mīļotais cilvēks parādās viņu dzīvē, viņas nav gatavas iegremdēties ģimenes dzīvē. Neskatoties uz to, Ūdensvīra sieviete pat nedomā par sava vīra nomaiņu. Viņa bieži var provocēt konfliktus, būt greizsirdīgs uz savu mīļoto, un pat, demonstratīvi aizcirst durvis, aizejot nakšņot pie savas draudzenes. Bet tajā pašā laikā viņa daudz mīlēs un respektēs savu laulāto un nekad nevarēs salauzt viņa sirdi.

4. vieta – sievietes Dvīņi. Dvīņi ir ļoti sabiedriski. Viņas bieži rada jaunus paziņas ar pretējo dzimumu, bet, parasti, saziņa nepārsniedz draudzīgu komunikāciju. Parasti Dvīņi sāk sazināties ar citiem vīriešiem tikai tāpēc, ka komunikācija ir viņu galvenais pozitīvo emociju avots. Konsistence un rutīna neatspoguļojas ļoti labi viņu emocionālajā stāvoklī, tādēļ, ja viņas vienmēr ir ar vienu vīrieti, viņas kļūst nomāktas. Katra iziešana sabiedrībā palīdz viņām iegūt pārliecību un sajusties atkal uzmanības centrā. Bet tajā pašā laikā Dvīņi nekad nebūs gultā ar kādu citu, nevis viņu laulāto.

3.vieta – sievietes Jaunava. Vīra sānsolis – galvenā bailes šīs konstelācijas pārstāvēm. Tāpēc viņas pašas nekad nevar aiziet “pa kreisi” un nepiedos šādu rīcību savam laulātajam. Jaunavām ir diezgan konservatīvas idejas par lojalitāti, tāpēc viņas neatļausies pat flirtēt ar citiem vīriešiem. Bet, neskatoties uz to, ka Jaunava sieviete nekad nedod vīram iemeslus greizsirdībai, vīrietim bieži ir jāuztraucas par pastāvīgajiem konkurentiem. Astrologi atzīmēja, ka Jaunavas sievietes izceļas ar inteliģenci, izteiksmīgu izskatu un pievilcību, tāpēc pat gredzens uz pirksta neatvairīs svešinieku no viņām.

LASI ARĪ: 3 priekšmeti, kas jums piesaistīs labu veiksmi un naudu

2 vietas – sievietes Vērsis. Precējušās Vēršu sievietes vienmēr rūpējas par labvēlīgas atmosfēras saglabāšanu savās mājās. Pat kā brīvas dāmas, viņas ir ļoti selektīvas, izvēloties partneri un lielākoties ir vērstas uz patiesas mīlestības meklēšanu. Ģimenes dzīvē šī zvaigznāja pārstāves var būt vīram ne tikai uzticīgā sieva, bet arī tuvākais draugs. Parasti šai Zodiaka zīmei ir spēcīga emocionāla saikne ar savu mīļoto cilvēku, tāpēc citi pretējā dzimuma pārstāvji viņai nav interesanti.

1. vieta – sieviete Vēzis. Pat vārds “nodevība” Vēžu sievietēm izraisa bailes un riebumu. Šī zvaigznāja pārstāves ir ne tikai nespējīgas uz nodevību, bet arī nicina tos, kas krāpj savus mīļotos. Viņu laulātajam nav jābūt visnopietnākajam cilvēkam, bet mīlošs laulātais, visticamāk, izturēs visas viņa negatīvās īpašības, nekā radīs malā romānu. Turklāt pati Vēža sieviete ir ļoti greizsirdīga, kas vēlreiz pierāda, cik svarīgi ir viņai saglabāt mīlestības savienību un nezaudēt savu mīļāko.

avots: dailyhoro

Leave a Comment