Vlads Ross pastāstīja, kā pasaule mainīsies 2023. gadā un kam gatavoties

Tāpat lielas pārmaiņas gaida tās valstis, kuras atbalsta Krievijas Federācijas agresiju. Piemēram, Irāna. Vlads stāsta, ka tagad tur notiekošie protesti ir tikai sākums. Nākamā gada pavasarī pienāks kulminācija visam, kas sākas tagad. Pavasara aptumsumi nesīs lielas pārmaiņas. valds Ross arī brīdina, ka pārmaiņas gaidāmas arī Uzbekistānā, Azerbaidžānā un Armēnijā.

Plutonam ieejot Ūdensvīrā, daudzas vecās struktūras sabruks. Tas attiecas uz visiem totalitārajiem režīmiem Vidusāzijā. Vlads arī prognozē lielu revolūciju Kazahstānā. Visi vadītāji tiks gāzti, un nāks jauna vara.

Pagrieziena punkts 2023. gadā

Vlads ir pārliecināta, ka 2023. gads ir revolūciju, pārmaiņu, veco režīmu iznīcināšanas gads. Viss notiks pavisam savādāk – ne tā, kā dikti ir pieraduši. Vara tiks dota pilnīgi negaidītiem cilvēkiem. Tumši laiki pienāks arī Krievijas Federācijas vadībai. Melnā sērija agresorvalsts prezidentam jau sākusies. Vlads prognozē, ka tuvākajā gadā labāk nekļūs.

Lasi arī: Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti, lai piesaistītu veiksmi, naudu un mīlestību 2023. gadā

Vlads Ross ir pārliecināts, ka pasaule 2023. gadā daudz mainīsies. Mūs gaida pārvērtības. Tie režīmi, kas ir novecojuši un vairs nedarbojas, sabruks. Būs totāla demokratizācija, cilvēce mainīsies uz labo pusi.

Vlads piesardzīgi sniedz prognozes par kara beigām Ukrainā. Tomēr viņš sola uzvaru Ukrainai. Un viņš saka, ka tas notiks 2023. gadā. Gribētos ticēt, ka šajā ziņā viņam būs taisnība.  Prognoze 2023. gadam ir ļoti iedvesmojoša. Mums atliek ticēt Ukrainas karaspēkam, palīdzēt tiem no visa spēka un tuvināt uzvaru visos iespējamos veidos!

 

COMMENTS

Leave a Comment