Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti, lai piesaistītu veiksmi, naudu un mīlestību 2023. gadā

2023. gadā Melnā ūdens truša uzmanību palīdzēs piesaistīt pareizi izvēlēti Ziemassvētku rotājumi. Tie palīdzēs iegūt viņa patronāžu, kā arī piesaistīs veiksmi, naudu un mīlestību visam gadam.

Ziemassvētku egle ir galvenais tuvojošos svētku atribūts. Tas ne tikai rotā telpu, bet arī rada īpašu noskaņu, ticību laimīgai nākotnei un sniedz pozitīvu emociju jūru. Eksperti iesaka 2023. gadam izrotāt svētku koku tā, lai tas piesaistītu laimi ilgus 12 mēnešus.

Melnā ūdens truša gadā atkal mainīsies dekorācijas, kas nozīmē, ka laiks doties iepirkties, pasūtīt košas un skaistas rotaļlietas. Ir vērts tās izvēlēties tādā krāsā, kas patiks jaunajam patronam.

Piesaistīt veiksmi jaunajā gadā, būs iespējams pateicoties spilgtām tirkīza, zilām un gaiši zilām bumbiņām. Ziemassvētku eglīte izskatīsies reprezentabla un neparasta, un spilgtas gaismas radīs unikālu mājīguma un komforta atmosfēru.

Piesaistīt mīlestību, būs iespējams, ja Ziemassvētku eglītē pakārsiet pārī savienotas rotaļlietas. Tas var būt sniegbalti baloži, spilgtas mandarīnu pīles vai maigi rozā sirsniņas. Tiem, kuri jau atraduši savu laimi, Ziemassvētku eglītē jāiekar pāris zīmītes ar laimes un gaišas mīlestības vēlējumiem viens otram.

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

Lai piesaistītu naudu jaunajam gadam, ir piemēroti dabiskie čiekuri. Tos var dekorēt ar zelta vai sudraba fliteriem. Dekorēšanai der arī mazi šokolādes medaljoni spilgtā folijā.

Galvenais egles dekorēšanas noteikums būs kompetenta rotaļlietu izkāršana un konsekventa krāsu shēma. 2023. gadam vislabāk ir iztikt ar pāris pavadošajiem ziediem un pakārt dažas bumbiņas, lai nepārslogotu zarus un neradītu nejaušu efektu. Viegls vienkrāsains lietus nelielos daudzumos uzlabos gaismas efektu, un spoža zvaigzne un dekoratīvas dāvanas zem koka piešķirs kokam pabeigtu izskatu.

COMMENTS

Leave a Comment