Zelta cilvēks: Ja satiktu šo vīrieti, pateiktu lielu paldies par to ko viņš dara

Vīrietis dienā pārvadā 11 000 litrus ūdens, lai padzirdītu izslāpušos dzīvniekus

Šis stāsts ir no Kenijas. Tur dzīvo dāsns vīrietis, vārdā Patriks Kilonzo Mvalua. Viņš ir dāsns nevis tāpēc, ka dod naudu nabadzīgajiem. Patriks dāsni dalās ar vērtīgākiem resursiem – laiku un savu fizisko spēku. Jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet, ko tieši viņš dara.

Katru dienu šis varonīgais cilvēks piepilda savu ūdens nesēju (un tas satur apmēram 11 tūkstošus litru ūdens) un dodas uz vietām, kur izžūst ūdens avoti. Patriks piepilda šīs vietas ar ūdeni, lai vietējie dzīvnieki varētu remdēt slāpes.

Lasi arī: Dolfs Lundgrēns precas ar savas meitas vienaudzi. Kā izskatās 24 gadus vecā aktiera izredzētā

Daudzi dzīvnieki – zebras, ziloņi, antilopes un bifeļi – jau ir pieraduši pie šī cilvēka un viņa automašīnas, tāpēc viņi nebaidās, bet nāk pretī sagaidīt Patriku, kad tuvojas viņa mašīna.

Kopumā Patriks ir pieticīgs lauksaimnieks, kurš strādā ciematā netālu no šīm vietām. Bet, kad vīrietis uzzināja, kā dzīvnieki cieš bez ūdens (šajās vietās ir ļoti maz nokrišņu), viņš nevarēja palikt vienaldzīgs.

Reiz dzirdināšanas vietā Patriku gaidīja vesels bifeļu ganāmpulku, apmēram 500 gabali. Viņi ātri sajuta ūdeni un pat negaidīja, kamēr Patriks aizies prom. Vīrietis atzīmē, ka šie nabaga dzīvnieki vienkārši mira no slāpēm.

Lasi arī: Tadžikistānietes. Pašas skaistākās Austrumu sievietes

Ir skaidrs, ka dzīvnieki nevar izteikt pateicību par šī cilvēka darbu. Bet Patrikam lielākais atalgojums ir redzēt, kā vietējās faunas pārstāvji atdzīvojas, dzerot atvesto ūdeni.

COMMENTS

Leave a Comment