Tadžikistānietes. Pašas skaistākās Austrumu sievietes

 

Viņu āriene patiešām pārsteidz un liek iemīlēties no pirmā acu skatiena!

Tadžikistāna ir viena no valstīm, kas ietilpa PSRS sastāvā. Tadžikistānas kultūra ir unikāla. Un viņu sievietes ir slavenas ne tikai ar savu skaistumu, bet arī ar pieticību.

Tadžikistāna ir musulmaņu valsts, un tas atspoguļojas visā kultūrā un iedzīvotāju uzvedībā.

Ir kļūdaini uzskatīt, ka Tadžikistāna ir valsts ar nabadzīgiem iedzīvotājiem. Jā, lielākā daļa dzīvo diezgan pieticīgi, tomēr tieši Tadžikistāna ir valsts, kurā ir lielākais nevienlīdzība starp bagātajiem un nabadzīgajiem. Galvaspilsēta Dušanbe atšķiras no pārējās valsts, tur ir klubi, kūrorti utt. Respektīvi, tur ir viss, pie kā pieraduši ir parasti cilvēki. Tomēr citās Tadžikistānas vietās šādas daudzveidības nav.

Tadžikistānas sievietes ir īpašas. Viņu raksturu spēcīgi ietekmē tradīcijas, austrumu kultūra.

Tadžikistānas sievietes ir absolūti normālas, viņas valkā arī mini kleitas, reklamē pasaulē atpazīstamus zīmolus utt.

Gulbahara Beknazar

Viena no populārākajām Tadžikistānas modelēm. Viņa ir zīmola Zara seja. Pārstāv savu valsti dažādos skaistumkonkursos.

Lasi arī: Dolfs Lundgrēns precas ar savas meitas vienaudzi. Kā izskatās 24 gadus vecā aktiera izredzētā

Nodira Mazitova

Nodira ir vispārēji atzīta par vienu no skaistākajām meitenēm Āzijā. Modele un aktrise. Kazahstānas un Uzbekistānas mediji nereti sīvi cīnās par to, ka viņa ir viņu valstu pārstāve. Tomēr patiesībā viņa ir tadžikistāniete.

 

Sabīne Šajmardanova

Šī jaunā, bet jau populārā dziedātāja dzīvo Dušanbē. Viņas izskats daudzus padara trakus. Pēdējos gadus viņa izmēģinājusi sevi kā aktrisi.

 

Parvina Saīdova

Parvina ir pazīstama tālu ārpus Tadžikistānas. Lieta ir tāda, ka viņa ir ļoti populāra modele, turklāt viņa ir 5 bērnu māte. Parvinas izskats atstāj tik lielu iespaidu, ka ir virkne uzņēmumu, kas vēlas ar viņu sadarboties.

Lasi arī: Ko var pastāstīt vīrieša dzimšanas mēnesis

 

Sajera Safari

Populāra krievu aktrise. Viņa ir spēlējusi tādās filmās kā “Bez robežām”, “Gjulčataj”, “Salam, Maskva”. Viņa absolvēja Šepkina teātra skolu.

 

Kadrija Krik

Kadrijas tēvs ir tadžiks. Pazīstama žurnāliste. Viņa bija iesaistīta vairākos projektos NTV kanālā (“Tu neticēsi!”, “Zelta pīle”). Pēdējos gados viņa uzņem dokumentālās filmas Ren TV kanālam.

 

Madina Tahar

2008. gadā viņa pārstāvēja Vāciju pasaules skaistumkonkursā, tomēr pēc izcelsmes ir tadžikistāniete. Eiropā populāra modele. Bieži ierodas savā vēsturiskajā dzimtenē.

COMMENTS

  • <cite class="fn">nislandet</cite>

    Vai jūs meklējat likumīgu aizdevumu? Vai jūsu bankas ir noraidījušas jūs? Nepieciešams aizdevums, lai dzēstu savu parādu vai citus.
    Sazinieties ar šo e-pasta ziņojumu: E-pasts: [email protected] vai whatsapp: +33754002010

Leave a Comment