Zīlēšana ar vasku un smiltīm: meklē mīlestību un skaties nākotnē

Arābu zīlēšana smiltīs

Šī zīlēšana pie mums nāca no arābu valstīm. To sauc par ģeomantu, un viss, kas jums nepieciešams, ir atrast smiltis, horizontālu virsmu un atbrīvot prātu. Pēdējam ir piemērotas meditācijas.

Ielejiet sauju smilšu uz līdzenas un gludas virsmas, izlīdzinot to ar plānu kārtu. Pēc tam koncentrējieties uz jautājumu. Uzdodot to, atzīmējiet punktus smiltīs ar tievu kociņu. Dariet to patvaļīgi, sekojot domu lidojumam, nevis vēlmei izveidot konkrētu tēlu uz smilšainās virsmas. Lai pārliecinātos, vislabāk ir aizvērt acis. Tāpēc ir vieglāk nenovērst uzmanību no galvenā – no mentālā formulējuma.

Pēc tam atšifrējiet iegūto skaitli. Lai to izdarītu, savienojiet punktus. Jūs varat izmantot to pašu nūju, zīmējot līnijas smiltīs.

Lai stiprinātu saikni ar Visumu, jūs varat nekavējoties sagatavot īpašas smiltis. Paplašiniet fantāzijas robežas un nebaidieties izdarīt kaut ko nepareizi. Piemēram, varat ņemt jūras vai upes smiltis, ja jūsu jautājumi ir par nākotni – mainīgi kā ūdens. Tad zīlēšana palīdzēs jums noteikt pareizo ceļu uz mērķi. Un mīlestības jautājumiem ir piemērots granulēts cukurs. Un, protams, neņemiet zemi no tām vietām, kur tā absorbē negatīvo enerģiju. Piemēram, no krustojuma.

Lasi arī: Ūdens fen šui: ko darīt, lai nauda neizplūstu no budžeta

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Vēzis pārstāvjiem

Šīs vienkāršās, bet iedarbīgās zīlēšanas  palīdzēs uzzināt, kas tevi sagaida mīlestībā un tavā turpmākajā liktenī. Atcerieties, ka jebkurš zīlēšanas rezultāts ir tikai notikuma varbūtība, kaut arī ļoti nozīmīga. Tomēr liktenis joprojām ir tavās rokās.

Leave a Comment