Zivis peld, kur grib! Horoskops no 18. februāra līdz 20. martam dzimušajiem

landscape_nrm_1420491189-pisces

 

No 20. līdz 28. februārim dzimušie ir Zemes stihijas Zivis – šie cilvēki ir jūtīgi, radoši, ar stabilu nostāju dzīvē. Grūti uzminēt, kas viņiem padomā, jo šī tipa cilvēki ir vērotāji un darītāji. Zivis solīti pa solītim dodas uz nosprausto mērķi, tāpēc viņas tiecas pēc tādiem partneriem, kuri sevi ir apliecinājuši darbībā un radījuši sev stabilitāti. Šī tipa cilvēki meklē partnerus ilgstošai sadarbībai vai kopdzīvei.

 

No 1. līdz 10. martam dzimušie ir Gaisa stihijas Zivis – šie cilvēki ir lieliski psihologi. Viņi vienmēr atradīs pareizos vārdus, ar kuriem otru uzmundrināt, iedrošināt, iedvesmot vai mierināt. Viņiem piemīt daudz talantu, tāpēc, no malas raugoties, šķiet, ka viņiem viss padodas viegli un bez piepūles. Viņi tiecas pēc attiecībām, kas balstās uz kopīgiem vaļaspriekiem un intelektuālo saderību. Nepatīk agresīvi, bravūrīgi, rupji un mazizglītoti cilvēki.

 

Lasi vēl: Fortūnas horoskops. Kuras ir veiksmīgākās Zodiaka zīmes?

 

No 11. līdz 20. martam dzimušie ir Ūdens stihijas Zivis – viņi ir apveltīti ar spēcīgu intuīciju. Šī tipa cilvēki ļoti personiski uztver visu, kas skar viņus un viņu tuvāko vidi. Dažkārt ir tendence dramatizēt apstākļus vai vēlamo uztvert kā esošo. Būdami jūtu cilvēki, viņi meklē tādus partnerus, kuri spēj izprast un pieņemt šo jūtīgumu. Sev līdzās vēlas redzēt stiprus, bet iejūtīgus cilvēkus, kuri spēj būt Zivīm kā stiprais plecs, uz kuru atbalstīties šaubu brīžos.

la.lv

Leave a Comment