Zodiaka zīme Mežāzis: akmeņi, talismani un krāsas

Tāpat kā ar visām zodiaka zīmēm, Mežāzim ir akmeņi, amuleti, kas veicina tos dzīvē, apvienojot labu veiksmi un naudu.

Lasi arī: Lietas, ko nedrīkst darīt, ja jums blakus ir mazs bērns

Hrizoprazs palīdz Mežāzim iegūt pašapziņu, atjaunot zaudēto spēku un veicināt fizisko veselību. Viņš pasargā no bojājumiem un ļaunām acīm un palielina viņa valdītāja gribu. Šo akmeni ieteicams lietot uzņēmējiem. Viņš var dot viņiem gudrību, palīdzēt atrast bagātību un atzīšanu.

Onikss – līderu un vadoņu akmens, spēj nostiprināt vadošās īpašības, piešķir tiem izturību un apņēmību. Pateicoties šim akmenim, jūs varat izvairīties no briesmām un katastrofām, kas var izraisīt negadījumus un nāvi. Arī onikss palīdz risināt grūtības. Onikss ir piemērots tiem Mežāžiem, kuri vēlas vienmēr ieņemt augstu pozīciju sabiedrībā un vadīt cilvēkus kopā.

Granāts palīdz saprast apkārtējos cilvēkus un atrast kontaktus ar viņiem. Šis akmens dod tā īpašniekam pacietību, toleranci, līdzjūtību un žēlsirdību. Pateicoties granātam, Mežāzis var labāk saprast tuvus cilvēkus un klausīties viņu vārdus.

Lasi arī: Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

Cirkons ir nepieciešams Mežāžiem, kuri bieži jūt dzīvības spēju, nevis spēju pāriet uz mērķi. Šis akmens dod enerģiju, dod darbību, veicina ātru spēka atgūšanu un pozitīvu attieksmi. Ņemot vērā viņu noslēpumu no pasaules, Mežāzis bieži cieš no depresijas un stresa. Cirkons var tikt galā ar šīm problēmām. Šis akmens dod drosmi un optimismu, atjauno ticību sev.

Opāls spēs pārvarēt visas Mežāža negatīvās rakstura iezīmes. Šis amulets spēj mainīt Mežāzi uz labo pusi, novēršot no sava rakstura egocentrismu, nogurumu un izmisumu. Opāls ietekmē tā valdītāja garīgo stāvokli, piešķirot viņam harmoniju ar pasauli, mieru un pacietību.

Lasi arī: Ār*tē kariesu, smaganas un balina zobus – gatavojam veselīgu zobu pastu mājās

Mežāzi papildus akmeņiem arī aizsargā talismani. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir talismans kāpņu formā. Mežāžu liktenī tas simbolizē ceļu, pārvar šķēršļus, mērķi, kāpt uz tavu sapni. Šāds talismans palīdzēs atrisināt visas grūtības, dot spēku, lai virzītu uz priekšu, aktivizē neatlaidību. Otrs Mežāžu talismans ir bruņurupucis. Tas simbolizē gudrību, mūžību un mieru. Bruņurupucis dod tās valdītājam tādas īpašības, kas ir slikti attīstītas. Mežāzī tas aktivizē pacietību, mieru un nogurumu.

Mežāzim ir brūnā krāsā. Viņš iemieso visu šīs Zodiaka zīmes pārstāvju pamatkompetences kopumu. Brūns simbolizē pedantismu, neatlaidību, spītīgumu, nevēlēšanos mainīt, noraidīt pārmaiņas dzīvē un uzticēties saviem uzskatiem.

Avots

Leave a Comment