Horoskops 23.maijam – esiet modri!

Šodien var rasties dažādi kārdinājumi, sliktas domas un emocijas. Esiet uzmanīgi, lai jūs nepiemuļķo. Nesāciet jaunus projektus. Tiem, kam tīra sirdsapziņa, šajā dienā nav jābaidās. Pārējie saņems sodu.

Auns

Šodien Auni var pierādīt sevi kā talantīgus redaktorus, rakstniekus, režisorus. Ņemot garām visus iespaidus par dienu ar apziņu, viņiem būs situācija darbā un komandā, sajutīs pakārtoto noskaņojumu un situāciju. Jautājums par ģimeni atkal parādīsies un prasīs ievērojamus izdevumus. Atvaļinājums šodien ir labāks šaurā ģimenes lokā vai atsevišķi. Ir pienācis laiks iet ar ģimeni dabā – tas dos jums labumu un bērniem. Saziņa ar viņiem ne tikai novērsīs jūs no bažām, bet arī paaugstinās jūsu garu. Tā rezultātā kopīga atpūta stiprinās savstarpējo sapratni ģimenē.

Vērsis

Parasti jūs gaidāt labvēlīgu dienu, bet līdz vakaram jūs paliksiet neapmierināts ar sevi, jo patiesībā ir sagaidāma neatbilstība. Daudzi Vērši veltīs dienu, lai atrastu dzīves jēgu un atklātu mūžīgās patiesības. Varbūt tas dos nelielu labumu, liekot analizēt nokārtoto ceļu. Jauniem Vēršiem ieteicams izvairīties no savtīgiem un noturīgiem cilvēkiem, pretējā gadījumā jūs varat nokļūt smagā atkarībā no viņiem. Jūsu tuvumā esošie cilvēki cieš no jūsu garastāvokļa nestabilitātes.

Dvīņi

Šī diena ir veiksmīga, lai atjaunotu zaudēto harmoniju ar apkārtējiem cilvēkiem. Iespējams, daudzi Dvīņi iegūs iespēju veiksmīgi uzsākt uzņēmējdarbību, izveidos kontaktus ar pareizajiem cilvēkiem, kas viņiem ļaus iegūt papildu pagaidu ienākumus. Pēcpusdienā esiet gatavi saņemt negaidītus viesus.

Vēzis

Dienu raksturo augsto spēku atbalsts, auras nostiprināšana un visu pozitīvo īpašību aktivizēšana. Šis laiks ir labvēlīgs, lai noslēgtu ilgtermiņa finanšu līgumus un pieņemtu svarīgus lēmumus. Daudzi Vēži var ievērojami uzlabot savu finansiālo stāvokli veiksmīgu lietu vai neparedzētas palīdzības rezultātā. Kopējā labvēlīgā iespaida traucēšana var būt neparedzēti notikumi valsts un politiskajā dzīvē.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka jūs esat gatvi laulībām

Lauva

Šī diena sola daudz pārsteigumu un nepatikšanas personiskās dzīves jomā. Ir labāk atcelt intīmas tikšanās, jo ir iespējami strīdi vai neapmierinātība. Jūsu mēle un iekaisums sarežģīs situāciju. Jums būs nepieciešama maksimāla elastība un takts. Dzīve pati atradīs jums pareizo izeju no problēmām. Šodien sēdēt mājās, atcelt visas tikšanās un vizītes. Jūs labāk savāciet savas domas.

Jaunava

Varbūt šodien jūs varat normalizēt situāciju ģimenē. Tomēr nepatīkamās atliekas kādu laiku turpināsies, jo savstarpējus apvainojumus ir grūti aizmirst. Tuvu cilvēku sabiedrība palīdzēs jums izvairīties no nepatikšanām. Turklāt jaunās interesantas paziņas var attīstīties draudzīgās attiecībās.

Svari

Iespējams, jūs saņemsiet piedāvājumu pārcelties uz jaunu darbu. Nesteidzieties to pieņemt, nosveriet visus plusi un mīnusus. Iespējams, ierosinātā darbība nesakrīt ar jūsu izpratni par vērtībām šajā dzīvē. Neveiciet darījumu ar savu sirdsapziņu. Varbūtība par depresiju un nervozitāti.

Skorpions

Šodien tendence uz iznīcināšanu un konfliktu situāciju iespējamību ir ļoti augsta. Jūs vēlaties būt pakļauts vislabākajā gaismā, tāpēc mēģiniet būt atklāti ar cilvēkiem, par kuru pieklājība jūs neesat pārliecināts. Partneriem var rasties nopietnas nesaskaņas par nopelnīto naudu, kā rezultātā jums var rasties zaudējumi. Šīs dienas savstarpējā izpratne pilnīgi nav. Tu būsi vainīgs bez vainas. Vienaldzība ir vēlama. Bet nevainojiet izmisumā, ne viss ir tik slikti, kā šķiet.

Lasi arī: Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

Strēlnieks

Nav ieteicams pārmērīgi noturēties. Automobiļu entuziastiem šodien ir jābūt īpaši piesardzīgiem. Iespējams, nelieli pārpratumi, nedrošības sajūta. Jums nevajag liegt sev visu. Atstājiet no drūmām domām, dodot sev mazliet prieka, bet tev nav jātērē nauda par sīkumiem. Sapņi var būt pravietiski.

Mežāzis

Šajā dienā jūs nevarat baidīties no neveiksmēm. Daudziem izdosies apiet jebkuru akūtu svarīgu stūri. Tomēr, izvēlieties līdzekļus, lai sasniegtu savu mērķi, veltīgi nevajadzētu riskēt. Šī diena ir labvēlīga intīmām tikšanām, laulības mīlestībai. Jūsu puse var parādīt lielāku uzmanību. Visas šīs dienas Sli**bas var viegli izārstēt. Labāk neteikt nevienam par sapņiem.

Ūdensvīrs

Dienu raksturo emocionāls pieaugums, radošu vēlmju aktivizēšana, miesas kārdinājumi. Varbūt daudzi fantāzijas nāk prātā. Bet jūs riskējat pakļauties ilūzijām, jutekliskiem priekiem, kas jūsu atmiņā var atstāt nepatīkamu. Mēģiniet testēt savas idejas ar loģisku un prātīgu aprēķinu. Pirms došanās gulēt ieteicams pastaigāties svaigā gaisā, kas palīdzēs mazināt šīs dienas emocionālo spriedzi.

Zivis

Šodien izvairieties no jauninājumiem. Likt vecos, pierādītajos veidos. Situācijā ir nepieciešams labi orientēties pēc dabas notikumu gaitas. Ir vajadzīgs pacietība, displeja ierobežojums un gudrība. Uzmanieties no savtīgu un negodīgu cilvēku maldiem. Pēcpusdienā jūsu šarms ievērojami jāpalielina. Jūs varat mīlēt un ievērot visus apkārtējos.

Avots

Leave a Comment