Zodiaka zīme Ūdensvīrs: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Ūdensvīrs ir divējāds. No vienas puses, šīs konstelācijas cilvēkiem ir spēcīgs raksturs, kas izpaužas viņos ar vēlmi iznīcināt stereotipus un cīnīties par brīvību. No otras puses, Ūdensvīru raksturo melanholija un pesimisms. Tie apvieno spēku, aktivitāti un maigumu, pasivitāti.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka jūs esat gatvi laulībām

Ūdensvīru raksturo kritiska attieksme pret tradīcijām un varas iestādēm. Viņiem nepatīk sekot sabiedrībā pastāvošajiem noteikumiem un ierobežojumiem. Ūdensvīri to uzskata par brīvības ierobežojumu. Viņi vienmēr cenšas izteikt savu viedokli, bet nemēģina to uzlikt nevienam. Viņi arī nepieņem cilvēku spiedienu. Attiecībās ar cilvēkiem šī Zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr ir draudzīgi un atsaucīgi. Viņi viegli piesaista jaunas paziņas, viņiem ir daudz draugu. Tomēr, kā likums, Ūdensvīram nav daudz tuvu cilvēku. Viņi zina, kā būt draugiem un saglabāt noslēpumus. Ūdensvīri vēlas būt sabiedrībā, bet reizēm viņiem ir jābūt vienam, lai viņu domas būtu sakārtotas.

Ūdensvīrs ir grūti saprotams. Dažreiz viņi veic šādas darbības, kas ir šokējoši citiem. Pēc daudzu astrologu domām, Ūdensvīri ir nākotnes cilvēki. Tāpēc tie ļoti atšķiras no citām zodiaka pazīmēm. Viņi cenšas padarīt pasauli par labāku vietu, ticēt ideāliem un cīnīties par vienlīdzību un brīvību. Ūdensvīri nepieļauj melus un glaimus. Viņi vienmēr saka patiesību un to prasa no citiem.

Lasi arī: Kā saprast, ka jūs esat saticis personu no pagātnes dzīves: 5 zīmes

Tiem nav raksturīgas sacensības par materiālajām vērtībām. Šajā zvaigznājā dzīvojošie cilvēki izvēlas dzīvot nedaudz, bet ar komfortu. Viņu dzīves vērtības ir mīlestība, brīvība, cieņa, vienlīdzība un draudzība.

Ūdensvīri ir ļoti iespaidīgi un jutīgi. Šī īpašība ietekmē viņu nervu sistēmu, kas izraisa stresu un trauksmi. Ūdensvīra galvenā problēma ir tā, ka viņiem ir grūti atpūsties un nedomāt nevajadzīgas domas. Tiem ieteicams atrasties biežāk svaigā gaisā, to jāieskauj tuviem cilvēkiem. Mierīgumu un harmoniju Ūdensvīrs var atrast pilnīgi vientuļš. Atbrīvošanās glābj viņus no emocionāliem uzliesmojumiem un izmisuma.

Lasi arī: Virtuves dārzs: svaigi garšaugi un dārzeņi pilsētā

Neaizsargātības organismā Ūdensvīram – kājas, As**svadi un sirds. Bieži vien šī zvaigznāja pārstāvji cieš no varikozām vēnām un krampjiem. Viņiem ir ieteicams biežāk būt dabā un veikt fizisko vingrinājumu kompleksu. Ūdensvīram ir noderīgas pēdu masāžas. Šī procedūra palīdz viņiem ne tikai atpūsties, bet arī atbrīvoties no slimībām.

Parasti Ūdensvīrs nepievērš uzmanību viņu uzturam. Viņiem nav ieteicams lietot pikanto un taukaino pārtiku. Izvēlē jāiekļauj piena produkti, augļi (īpaši noderīgi citrusaugļi), dārzeņi un jūras veltes. Šajā ikdienas uzturā šī zvaigznājā esošajiem cilvēkiem jālieto pārtikas produkti, kas satur kalciju un C vitamīnu.

Avots

Leave a Comment