Zodiaka zīme Strēlnieks: akmeņi, talismani un krāsas

Katrai zodiaka zīmei ir savas akmens, kas piesaista veiksmi, naudu un spēku. Strēlnieku patronizē šādi akmeņi kā obsidiāns, hrizolīts, tirkīzs, topāzs un tīģeracs. Obsidiāns palīdz Strēlniekiem pārvarēt visas negatīvās īpašības un dod viņiem aktivitāti un enerģiju. Šis akmens veicina intuīcijas attīstību un domāšanas elastību.

Lasi arī: LVC izsludina iepirkumu Vidzemes šosejas Sēnītes posma pārbūvei

Hrizolīts ir miera simbols. Šis akmens aizsargās īpašnieku no briesmām un nepatikšanām. Tas palīdzēs sasniegt harmoniju ar sevi un apkārtējo pasauli. Hrizolīts dod vieglumu, aizdzen trauksmes domas un dziedina emocionālo pieredzi.

Tirkīzs ir viens no spēcīgākajiem akmens talismaniem. Šim akmenim ir spēcīgs aizsardzības lauks un var aizsargāt tā īpašnieku no nepatikšanām un nelaimēm. Tirkīzs palīdzēs atjaunot iepriekšējās attiecības un saglabāt pašreizējās. Turklāt akmens ir lielisks palīgs dažādām slimībām. Viņš var nomākt sāpes un tam ir pretiekaisuma īpašības.

Lasi arī: 5 pazīmes, ka jūs easat gatvi laulībām

Topāzs aizsargā Strēlnieku no lāstiem, ļaunajām acīm un negatīvās enerģijas. Viņš bagātina, atzīst un mīl. Turklāt topāzs spēj atbrīvot no sliktā garastāvokļa un stresa īpašnieku. Tas arī labvēlīgi ietekmē fizisko veselību: regulē vielmaiņu, piešķir vitalitāti un veicina apetīti.

Tīģera acs piešķir šarmu cilvēkiem, kuri ir spēcīgi garīgi. Viņš var piesaistīt veiksmi un izpildīt visus sapņus, ja viņa īpašnieks centīsies. Šis akmens dod Strēlniekiem uzticību, apņēmību un vitalitāti. Viņš cīnās ar negatīvām izpausmēm Strēlnieka raksturā, piemēram, slinkumu, impotenci, atturību un nedrošību.

Papildus akmeņiem katru Zodiaka zīmi arī aizsargā talismans. Talismans Strēlniekiem ir salamandrs. Tas ir ļoti spēcīgu cilvēku talismans. Salamandra dod savam valdītājam vitālu enerģijas piegādi, atjauno spēku un piešķir viņam atbilstošās īpašības. Strēlnieki ar šādu talismanu uztver sevi un spēs pārvērst kalnus. Vēl viens talismans, kas piemērots šim Zodiaka zīmei, ir kentaurs. Šis talismans dod Strēlniekam fizisko izturību, aktivitāti, vadības īpašības, elastīgu izlūkošanu un zinātkāri. Šis talismans apvieno Strēlnieka enerģiju un domāšanas spēku.

Lasi arī: Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

Strēlniekiem raksturīgā ir zilā krāsā. Šī krāsa var radīt interesi par cilvēkiem un prasmi pēc zināšanām. Zils ir brīvības, dziļuma un bezgalības simbols. Viņš dod Strēlniekiem gudrību, harmoniju, prāta mieru. Zilā krāsa palīdz atrast kontaktus ar cilvēkiem, piesaista uzmanību un dod personai intuīciju. Turklāt šī krāsa samazina nogurumu, apkaro stresu un piešķir tā īpašniekam enerģiju un optimismu. Arī zils palīdz zaudēt svaru. Zilā krāsā apģērbā Strēlniekam būs vieglāk uzņemt visas barības problēmas

Avots

Leave a Comment