Zodiaka zīme Vēzis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Cilvēki, kas dzimuši Vēža zvaigznājā, ir izsmalcināti. Viņi ir bagāti ar iztēli un augstu intuīciju. Sadarbojoties ar sabiedrību, Vēži vienmēr uztraucās par to, ko par viņiem domā. Tie ir pakļauti apkārtējās pasaules ietekmei, tā kā nevieni citai. Viņus var viegli aizvainot, viņi uztver cilvēku uzskatus un vārdus. Tas padara tos neaizsargātus.

Lasi arī: Svarīgākie auto sakopšanas darbi, kas jāizdara pirms vasaras iestāšanās

Augsta spēja un atkarība no cilvēku uzskatiem ir ļaunprātīgs joks ar Vēzi. Viņi ir tik jutīgi, ka dažkārt tas izraisa depresiju vai pastāvīgu stresu. No apkārtējās pasaules spiediena, Vēzis tiek izglābts tikai pēc viņu attīstītās intuīcijas, kas bieži palīdz izvairīties no vilšanās un briesmām.

Vēžu noskaņojums, tāpat kā Dvīņiem, ir mainīgs. Viņi ir skumji, tad viņiem ir jautri. Tomēr, neatkarīgi no emocijām, kuras parādījušas Vēzī, tās ir reālas. Ja Vēzis smejas, tad viņam tiešām ir jautri. Viņi nejūtas ar savām emocijām un nepaaugstina viņu izjūtas. Vēžiem ir brīnišķīga iezīme, lai piesaistītu apkārtējos cilvēkus ar viņu garastāvokli. Ja Vēzis ir jautri, tad viņu vide mainās uz labo pusi.

Lasi arī: Skolotāji ir bezspēcīgi. Saruna ar psiholoģi Jolantu Segliņu-Gluškovu

Vēzis ir pilnīgi spējīgs uztvert cilvēku, ar kuriem viņi pastāvīgi saskaras, emocionālo stāvokli. Ilgstoša saruna ar Vēzi var izraisīt neskaidru sarunu dalībnieku kairinājumu vai nogurumu. Viņi nevēlas, ietekmēt cilvēku noskaņojuma maiņu. Apkārtējiem cilvēkiem ir ļoti grūti būt ar Vēzi pastāvīgā saskarē.

Ja Vēzim ir draugi, tad draudzība sola būt gara un spēcīga. Ar draugiem, Vēzis jūtas viegli, savā sabiedrībā viņiem nav spriedzes un stresa. Vēzis zina, kā būt draugiem un saglabāt noslēpumus. Tomēr viņi paši ne vienmēr var pilnībā atvērties citai personai. Parasti Vēzis ir noslēpumains. Viņi reti uztic viņu pieredzei. Šīs zīmes pārstāvji izturas paši pret visām grūtībām.

Lasi arī: Kas kategoriski nevar valkāt zeltu

Paaugstināta jutība Vēzim var ietekmēt viņu veselību. Pastāvīgs stress, nenoteiktība, vientulība var izraisīt ilgstošu depresiju vai centrālās nervu sistēmas darbības traucējumus. Īpaša uzmanība Vēzis jādod ikdienā. Viņiem ir vajadzīgs veselīgs un spēcīgs miegs, lai atgūtu spēku. Vēzim nopietni jāuztver visi ķermeņa signāli, pretējā gadījumā viņiem draud hronisku slimību pasliktināšanās.

Arī Vēzim nav ieteicams bieža saziņa ar garīgi nelīdzsvarotiem cilvēkiem. Šādi kontakti var nelabvēlīgi ietekmēt Vēža nervu sistēmu. Vismazaizsargātākās ķermeņa daļas Vēzim ir: kuņģis, plaušas, sirds, galva un nieres.

Bieži Vēži cieš no tā, ka viņu uzturs ir nepareizs. Vēžiem optimālā pārtika ir labības un zivju izmantošana. Bez tam, katru dienu ieteicams Vēžiem patērēt šādu produktu klāstu: āboli, ķirši, zivis, valrieksti, gaļa un olas. Negatīvi ietekmē Vēža ķermeni, alkoholiskie dzērieni, taukus saturoši pārtikas produkti, saldumi un piena produkti.

Avots

Leave a Comment