Horo***ps 24.maijam – ļoti neveiksmīga diena

Šodien esiet uzmanīgi, būs daudz kārdinājumu, kas vilks jūs nepatikšanās. Jūs centīsies ietekmēt negatīvas enerģijas. Labāk palieciet mājas un nodarbojieties ar mājas darbiem.

Auns

Lai neuzbruktu pesimisms, Aunam ir jākoncentrējas uz notikumu un parādību filozofisko izpratni. Izvairieties no konfliktu situācijām, ierobežojiet savas emocijas, atkal novērsiet traucējumus attiecībās ar kolēģiem darbā un paziņām. Piešķiriet dienas otrajā pusē preventīvus pasākumus pret saaukstēšanos.

Vērsis

Mēs nevaram izslēgt vadošos interesējošos priekšlikumus. Tomēr, nosakot attiecības, zvaigznes iesaka būt ļoti piesardzīgiem, noslēdzot finanšu darījumus dažādās sarunās. Jūsu uzmanībai būs vajadzīgi radinieki – iespējams, Sli**ba. Vērsim vajadzētu atcerēties, ka kritiskās situācijās alkohols ir slikts palīgs.

Dvīņi

Esiet ekonomiski un kontrolējiet finanses. Iespējams, maldinājumi, laupīšana. Gados vecākiem un novājinātiem Dvīņiem var būt hronisku slimību saasināšanās. Aizsargā nervu sistēmu. Stress un emocionālā nelīdzsvarotība var būt jūsu Sli**bas cēloņi.

Vēzis

Lielāko daļu dienas Vēži var pavadīt nodarbojoties ar personīgajām lietām, kas prasīs daudz pūļu. Pēc konfliktiem nesenā pagātnē šo dienu var saukt par pamieru dienu. Piedod savas sūdzības. Tā rezultātā, lai arī ar lielām grūtībām jūs varat atrast kopīgu valodu ar savu otro pusi. Jaunieši varēs atgriezties pie viņu vecajiem draugiem.

Lasi arī: Vīriešu noteikumi attiecībās

Lauva

Maiņas un pārveidošanas diena. Daudzi Lauvas būs spiesti pārdomāt nākotnes plānus. Panākumi biznesā liks jums gaidīt ilgu laiku. Nepaļaujieties uz lietas gribu. Enerģētiski un mērķtiecīgi rīkoties. Iespējams, ka attiecības ar vadītājiem, no kuriem jūsu amats ir atkarīgs, mainīsies sliktākajos apstākļos, kas ir ārpus jūsu kontroles.

Jaunava

Iespējams, ka šodien jūsu rīcība un viedokļi būs pretrunā vispārpieņemtiem pamatiem. Neņemiet vērā ietekmi no ārpuses, nešķīstot citos cilvēkos. Aizstāviet savas pilnvaras darbā un mājās. Esiet taupīgs, jo jūsu maks ievērojami zaudēs svaru neparedzētu izdevumu dēļ.

Svari

Ir ieteicams, ka jūs uzlocīsiet savas piedurknes un enerģiski uzsāksiet jaunu un daudzsološu uzņēmējdarbību. Lai gūtu panākumus, jums būs nepieciešama neatlaidība, stabilitāte un disciplīna. Negaidiet tūlītējus rezultātus. Attiecībās ar radiniekiem viss paliks nemainīgs. Sargieties no romantiskiem piedzīvojumiem, viņiem var būt nevēlamas sekas.

Skorpions

Iespējams, jums būs jāpārvar sarežģītība attiecībās ar tuviem cilvēkiem, lai gan šajā situācijā jūs būsiet vainīgi paši. Iespējams, ka visi ir noguruši no jūsu emocionālajiem uzliesmojumiem, pastāvīgas neapmierinātības un kaprīzēm. Mēģiniet atbrīvoties no šīm nepilnībām. Piešķiriet dienas otro pusi aktīvai ģimenes atpūtai, sportam.

Lasi arī: Nāks klajā Kaspara Zaviļeiska grāmata “Parapops jeb rozā brilles Siguldā”

Strēlnieks

Šodien nav izslēgts negaidīts pagrieziens tavā dzīvē. Būs iespēja pelnīt naudu. Tomēr izvairieties no riskanta biznesa, krāpšanas un spekulācijas. Strēlniekiem, gluži pretēji, vislabāk var rasties finansiāli zaudējumi – ienākumu trūkums. Konfliktu situācijai ģimenē var būt bīstamas un dramatiskas sekas. Padomājiet par saviem bērniem.

Mežāzis

Var būt strīdi ar citiem, kas netiks atrisināti jūsu labā. Tomēr neuztraucieties, jo īpaši, ja ar jums ir droši draugi. Viņu nesavtība un uzticība pozitīvi ietekmēs jūsu nākotnes likteni. Tomēr jums nevajadzētu nomierināties un atlikt problēmu risinājumu rītdienai.

Ūdensvīrs

Jums ir ārkārtīgi grūti panākt kopīgu viedokli ar partneriem, tādēļ neparedziet nekādas biznesa tikšanās. Nav ieteicams doties uz biznesu, par kuru jums nav gluži skaidras idejas. Atlikt biznesa tikšanās līdz labākiem laikiem. Jūs nevarat atpūsties, raudāt un ienīst. Bagāta iztēle un romantisms var izraisīt vilšanos mīlestības sfērā.

Zivis

Diena ir labvēlīga noturīgiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Ieteicams šo dienu izmantot sarunās, lai iegūtu nepieciešamo juridisko konsultāciju. Pārliecināts, ka virzība uz izvirzīto mērķu sasniegšanu būtu jāpapildina ar interešu izpausmi jaunās un daudzsološās lietās. Risinot svarīgas problēmas, paļaujieties uz jūsu intuīciju.

Avots

Leave a Comment