Zvaigžņu prognoze 2022. gada 16. decembrim

Auns

Piektdien uguns stihijas pārstāvju nervi vairāk atgādinās kailus vadus. Pat nolauzts nags var likt raudāt. Un kaut kāda joka piebilde – kliegt.

Vērsis

Esi uzmanīgs. Piektdien kāds vēlēsies ar jūsu palīdzību noskaidrot citu cilvēku noslēpumus. Tāpēc, pat ja jūs patiešām vēlaties tērzēt, skatieties vārdus un nekādā gadījumā nepārejiet uz diskusiju par citiem. Labāk ir runāt par laikapstākļiem un aizmirst citu cilvēku noslēpumus.

Dvīņi

Lieliska diena dažādiem kulinārijas eksperimentiem. Nebaidieties sajaukt un savienot. Pārdrošākie lēmumi būs arī visgaršīgākie. Un pats galvenais, jūs papildināsiet savu balvu krātuvi ar citu titulu, šoreiz “superšefpavārs”.

Vēži

Piektdien daudzi Ūdens stihijas pārstāvji pārsteigs citus. Tas ir par tavu izskatu. Šodienas Vēža tērpu var saukt ja ne par ekstravagantu, tad par drosmīgu. Un, protams, tas nepaliks bez uzmanības. Turklāt tas kļūs par galveno sarunu tēmu kolēģu vidū.

Lauva

Šķiet, ka esat ļoti noguris. Tāpēc zvaigznes iesaka šodien paņemt brīvu dienu. Jo strādnieks no Lauvas piektdien nebūs absolūti nekāds. Pēcpusdienā dodieties uz baseinu vai saunu, ūdens procedūras atgriezīs jūs dzīvē.

Lasi arī: Vīrs par mani smējās, jo nopirku vecu olu krāmu tirgū, bet tad tā atvērās

Jaunava

Daudzu Jaunavu dzīvē piektdien var pienākt pats pagrieziena punkts, kad vairs nav jēgas saglabāt vecās attiecības. Un ir pienācis laiks jaunam romānam. Nu Zemes stihijas pārstāvjus var tikai apsveikt. Iemīlēšanās, iepazīšanās, romantiski vakari, viss šis komplekts ir priekš jums!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment