Kā izaudzēt gurķus podiņā

Gurķu audzēšana mājās nav tik slikta ideja. Bieži vien šie dārzeņi veikalos ir pārāk ūdeņaini un bezgaršīgi. Turklāt nav zināms, vai to audzēšanā tika izmantotas ķimikālijas. Turklāt gurķi ziemā ir diezgan dārgi. Ne visiem ir vasarnīca ar dārzu, tāpēc es jums pastāstīšu, kā izaudzēt gurķus podiņā.

Esmu pārliecināta, ka jūs zināt par sīpolu audzēšanu uz palodzes. Bet jūs varat audzēt gandrīz jebkuru kultūru mājās: no citroniem līdz tomātiem. Ir daudz priekšrocību: pārliecība par produkta dabiskumu un pārmaksas neesamība. Turklāt gurķu audzēšana mājās ir ļoti vienkārša.

Kā audzēt gurķus podiņā: visi triki

Lasi arī: Jūsu zvaigžņu zīmes talismani 2023. gadam

1.Vispirms parūpējies par podiņiem. Jūs varat iegādāties speciālus podiņus. Bet šim gadījumam ir piemērotas arī parastās lielas glāzes ar tilpumu 450 ml. Tajās būs ērti stādīt gurķus.

2.Augsni gurķiem izvēlieties barojošu. Tam vajadzētu būt balstītam uz biohumusu un kūdru. Dārzkopības veikalā šos produktus var iegādāties par centiem.

3.Piepildiet podiņus ar zemi un iestādiet gurķus tāpat kā atklātā zemē.

4.Katru dienu laistiet gurķus.

Jums nav jāpūlas ar gurķu kopšanu. Viņiem nepieciešama tikai ikdienas laistīšana. Pirmos dzinumus redzēsit pēc nedēļas. Noliec podiņus uz palodzes un baudiet svaigus gurķus visu gadu. Pastiepies un paņem, sagriez un pievieno salātiem! Kādas kultūras jūs audzējat mājās?

Leave a Comment