Zvaigžņu prognoze 2022. gada 16. decembrim

Svari

Piektdiena daudziem Svariem būs ļoti grūta. Strīdi ar kaimiņiem iespējami, piemēram, skaļas mūzikas dēļ vēlajā stundā vai pastaigājoties ar suni bez pavadas un uzpurņa. Un tas būs nopietna ilgstoša konflikta sākums.

Skorpions

Maz ticams, ka visu paspēsiet pabeigt laikā. Tāpēc jums nav jāķeras pie visa, pašam jānosaka vissvarīgākās jomas un jāstrādā tikai pie tām. Un tas attiecas ne tikai uz darbu, bet arī uz mājsaimniecību un pat attiecībām.

Lasi arī: Kamēr es biju ārzemēs ar bērnu, vīrs nolēma vecākus pārcelt uz mūsu dzīvokli, bet es esmu pret

Strēlnieks

Mēģiniet veikt pēc iespējas vairāk fiziskās aktivitātes. Un, ja tas nav iespējams, tad vismaz atsakieties no liftiem un ejiet kājām. Ejiet kājām, nevis brauciet ar autobusu. Un mēģiniet vairāk kustēties un mazāk sēdēt.

Mežāzis

Piektdien Mežāzis it visā atradīs ko skaistu un priecīgu. Pat banālas situācijas izraisīs maigumu un smaidu zemes zīmē. Un ko mēs varam teikt par patīkamiem brīžiem? Tomēr prieks par Mežāzi būs tik patiess un tik vētrains, ka citi pat nepamanīs cēloni, tik ļoti patiks sekas.

Ūdensvīrs

Ja jūs kategoriski, tas ir, absolūti nevēlaties kaut ko darīt, piemēram, gatavot vakariņas, tad jums tas nav jādara. Pretējā gadījumā pārsālīt, pārvārīt vai nepietiekami pagatavot, ir ļoti iespējams. Vispār vienkārši visu sabojāt. Iet uz labu kafejnīcu. Jā, tas nav iekļauts budžetā. Bet taupiet savus spēkus un nervus, tie ir dārgāki.

Zivis

Sarunu un grēksūdzes diena. Ir pienācis laiks nopietni aprunāties ar mīļoto un sakārtot situāciju. Jūs nevēlaties to pasliktināt. Tāpēc noteikti pārtrauciet notiekošo laikus. Galvenais noteikums ir runāt mierīgi un mēģināt visu sakārtot.

Leave a Comment