Zvaigžņu prognoze 2022. gada 20. decembrim

Auns

Šodien jūs riskējat nonākt smieklīgā situācijā, it īpaši, ja sākat runāt par kaut ko, ko nezināt vai par ko esat tikai maz dzirdējis. Tāpēc, ja neesat pārāk labi pārzinājis ģenētiku vai pusvadītājus, labāk klusēt.

Vērsis

Darbs ir darbs, un par sevi ir jārūpējas. Piemēram, iegūsti jaunu frizūru, aizej pie kosmetologa vai atrodi laiku manikīram. Starp citu, šodien aizbēgt no darba nepavisam nebūs grūti. Galvenais ir izdarīt visu svarīgāko no rīta.

Dvīņi

Zvaniet saviem vecākiem vai vienkārši kādam no ļoti tuviem un mīļiem cilvēkiem. Pat ja jūs redzējāt viens otru tikai vakar. Vienkārši pajautājiet: “Kā tev iet?” Jums nav ne jausmas, cik svarīgi viņiem šodien ir jūsu vārdi, kad viņi nez kāpēc jūtas vientuļi un aizmirsti.

Lasi arī: Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti, lai piesaistītu veiksmi, naudu un mīlestību 2023. gadā

Vēži

Šodien tev palīdzēs aktivitātes maiņa. Tas nenozīmē, ka jāmaina darbs vai ieradumi. Piemēram, garīgais un fiziskais darbs. Jūs redzēsiet, šāda pārslēgšana palīdzēs jums tikt galā ar darbu daudz ātrāk nekā parasti.

Lauva

Ak, kā gribas mieru savas mājas sienās. Bet tā tur nebūs. Atkal neviens negrib piekāpties un atkal cīņa virmo gaisā. Lauvai pat nāksies rūkt un izlaist nagus, lai gan tas sāp pretiniekam. Bet ko tad, ja viņš tevi absolūti nedzird ?!

Jaunava

Paļaujieties uz savu intuīciju. Ļaujiet “otrajam Es” kļūt par jūsu galveno padomdevēju šodien, kas, starp citu, nikni strīdēsies ar prātu. Kopumā ieklausies sevī, priekšnojautas tevi nepievils.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment