Zvaigžņu prognoze 2022. gada 20. decembrim

Svari

Mīļotā uzvedība tevi nedaudz pārsteigs. Un tas varētu būt patīkams pārsteigums. Vienkārši mīļotais pēkšņi izdara kaut, kas viņam ir kategoriski neraksturīgs. Bet tas izrādīsies pat smieklīgi. Un vispār kaut kas jauns attiecībās nevienam nekaitē.

Skorpions

Ļaujiet komandai strādāt vienatnē, jo jūs otrdien dosieties vientulībā. Turklāt izdodsies kādu paņemt līdzi, palīdzot gan ar padomu, gan darbiem. Vispār būsiet īsts paraugs un super strādīgs.

Strēlnieks

Otrdiena uguns stihijas pārstāvjiem būs informācijas lavīnas diena. Un tavs uzdevums ir ne tikai nenoslīkt šajā trakajā straumē, bet arī tikt ar to galā, šķirojot to, kas tev vajadzīgs un nē. Tas prasīs milzīgus spēkus no šīs zīmes pārstāvjiem. Tiesa, morālais gandarījums par paveikto darbu tos pilnībā kompensēs.

Lasi arī: Indijas zēns atkal vērsās pie Zemes iedzīvotājiem, drīz piepildīsies jauns pareģojums

Mežāzis

Viena no šīs nedēļas veiksmīgākajām dienām, nepalaid garām savu brīnišķīgo iespēju. Tieši šodien tu vari uzņemties negaidītākos un drosmīgākos projektus, pieņemt lēmumus, riskēt. Tas viss attaisnosies.

Ūdensvīrs

Dari labu un iemet to ūdenī. Jā, tas ir tavs princips. Bet tas nebūt nenozīmē, ka visi dzīvo saskaņā ar to. Tāpēc, ja jums tiek sniegts kāds pakalpojums, mēģiniet pretī personai izdarīt kaut ko patīkamu. Un tas tikai pozitīvi ietekmēs turpmākās attiecības ar kādu.

Zivis

Nevajadzētu stāstīt visiem un visu, tomēr labāk nevienam vispār nestāstiet, kā jūs sasniedzāt šādus rezultātus. Patiešām, svarīgs nav process, bet gan gala rezultāts. Galu galā, tas ir tas, ko jūs gribējāt, un tas ir tas, ko jūs gaidījāt no jums. Ko vēl vajag?!

Leave a Comment