Indijas zēns atkal vērsās pie Zemes iedzīvotājiem, drīz piepildīsies jauns pareģojums

Abigya Anand ir jaunākais pareģis uz planētas. Tomēr viņa prognozes turpina piepildīties. Tieši viņš norādīja uz situācijas pasliktināšanos Vese***as sfērā sākumu 2019.gada beigās, tāpēc ir grūti neticēt viņa vārdiem.

Un nesen viņa tīmekļa vietnē parādījās jauns pareģojums. Noskaidrosim, par ko mūs brīdina jaunais indiešu zēns.

Vispirms pastāstīsim dažos vārdos par jauno pareģi. Šķiet ļoti dīvaini, ka tik jauns zēns runā par tik nopietnām lietām. Kāpēc mums viņā jāklausās un kā viņam izdevās kļūt tik populāram?

Īsāk sakot, popularitāti viņš ieguva pēc viņa pravietojuma parf situācijas pasliktināšanos Vese***as sfērā 2019. gadā kāds jauns domātājs prognozēja briesmīga vīrusa parādīšanos, kura dēļ pasaules iedzīvotāju skaits krasi samazināsies. Turklāt viņš teica, ka cilvēcei ar slimību būs jācīnās vairāk nekā gadu. Kad izrādījās, ka Indijas zēna prognozes piepildījās, viņa emuāru abonēja vairāk nekā 1 miljons cilvēku. Abigya Anand kļuva par mūsdienu slavenāko pareģi.

Un nesen viņa tīmekļa vietnē parādījās jauns pareģojums. Indiešu puika stāstīja, ka šoreiz ēterā devies ne tā vien, bet gan konkrēta iemesla dēļ. Viņam bija jāpaziņo svarīga lieta: “Mēs esam liecinieki nepieredzētām pārmaiņām un pilnīgai transformācijai. Kopš ir sācies jauns 400 gadu periods. Iepriekšējos ciklos pirmajos 100 gados notika būtiskas izmaiņas. Un tas pats notiks arī šoreiz. Šis ir laiks, kad pārmaiņas skars ikvienu!”

Savā jaunajā uzrunā zēns brīdināja par šādām izmaiņām:

Pirmkārt, prognozētājs brīdināja par nopietnām klimata pārmaiņām. Laiks šīm pārmaiņām jau sen ir pienācis. Tomēr tās drīz nāks. Un tā nebūs gluda, bet ļoti asa pāreja. Tas skars ne tikai cilvēkus, bet arī augus un dzīvniekus. Nāk globālas kataklizmas, kas liks cilvēcei atkal atgriezties pie primitīvajām prasmēm iegūt pārtiku.

Viņš arī brīdina, ka visā pasaulē ir iespējams dzeramā ūdens deficīts. Miljoniem cilvēku varētu tikt atslēgti no ūdens un tīras pārtikas avota. Vai tiešām ir jāēd tas, ko cilvēks iepriekš nav uzskatījis par pārtiku? Mēs dzīvojam sausākajā laikā cilvēces vēsturē. Un laika gaitā lietas kļūs tikai sliktākas.

Indiešu puika stāsta, ka šādi Visums vēlas mums parādīt, cik tukša un bezjēdzīga ir mūsu tieksme pēc varas. Mēs nenovērtējam pašu svarīgāko un tiecamies uz tukšo. Šī ir iespēja cilvēcei visu pārdomāt.

Pēc pareģa domām, pēc globālās transformācijas Zeme atradīs mieru. Bet viņa būs pavisam citāda. Nākamo 2,5 gadu laikā globālā ģeopolitika un ekonomika pilnībā mainīsies. Piemēram, veiksmīgas valstis saskarsies ar badu un citām grūtībām. Taču tās vienkārši būs šo valstu agrāko lēmumu sekas.

Lasi arī: Kā izrotāt Ziemassvētku eglīti, lai piesaistītu veiksmi, naudu un mīlestību 2023. gadā

Kāpēc tas viss notiek? Prognoze saka: cilvēce izturas pret planētu bez pienācīgas cieņas. Mēs esam pieraduši tikai saņemt, neko nedodot pretī. Tāpēc par savu attieksmi pret dabu ir jāmaksā. Abigya Anand mudina Zemes iedzīvotājus aizdomāties par to, kas šobrīd notiek. Viņš uzskata, ka enerģija pastāvīgi mainās, kas nozīmē, ka to var mainīt no negatīvas uz pozitīvu. Tā kā šobrīd notiek tik daudz slikta, ir jācenšas to pārvērst labā.

Mēs zinām, ka mūs gaida vēl daudzi izaicinājumi. Tomēr mēs nevaram padoties un sēdēt dīkā. Ir jātiecas uz labāko un jācenšas glābt cilvēku sevī . Vēlam spēku šajā ceļā, dārgais lasītāj!

COMMENTS

Leave a Comment