Zvaigžņu prognoze 2022.gada Vecgada vakaram

Lauva

Spriežot pēc zvaigžņu un planētu stāvokļa, nakts no 31.decembra uz 1.janvāri Lauvai būs neparasta. Visums mēģinās atbildēt uz jautājumiem “kā?” un kāpēc?”. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, varēs saprast iemeslus, kāpēc viņu dzīvē notiek novērotais. Tāpat Lauvas saņems atbildi uz jautājumu, ko darīt tālāk.

Jaunava

Jaunavām zvaigžņu pētnieki iesaka atbrīvoties no melanholiskā noskaņojuma. Viņš var sabojāt citiem noskaņojumu, kā dēļ ikviens var novērsties no Jaunavas. Jaungada vakaru viņiem vēlams nodzīvot tā, lai nevienu neapbēdinātu. Nav vērts izlikties priecīgam un pozitīvam. Ja jums nav noskaņojuma, varat palikt vientulībā, atpūsties, skatīties filmu vai lasīt grāmatu.

Svari

Svari svētku vakarā beidzot var nonākt pie kopsaucēja strīdos ar draugiem un radiem vai pēkšņi iegūt izpratni, kā to var izdarīt. Šīs domas vēlams neturēt sevī, bet nekavējoties dalīties tajās ar citiem. Šis ir brīnišķīgs laiks izlīgumam, kompromisu meklējumiem.

Skorpions

Skorpionos tiks stiprināts cīņasspars. Šis būs ļoti nozīmīgs laiks tiem, kas vēlas iegūt pārliecību par sevi. Skorpioni spēs pārvarēt daudzas savas bailes, kļūt drosmīgāki. Nakts no sestdienas uz svētdienu šīs zīmes pārstāvjiem dos iespēju uzzināt ko jaunu vai satikt cilvēku, kurš pārskatāmā nākotnē palīdzēs īstenot sapņus.

Strēlnieks

Naktī no 31. decembra uz 1. janvāri Strēlniekam būs nepieciešama nepārvarama tieksme pēc mīlestības laimes. Ja viņi vēlas atrast dvēseles radinieku, viņiem ir jārīkojas, jāiepazīst vienam otru, jāuzņemas iniciatīva. Tiem, kas jau ir attiecības, svarīgi visos iespējamos veidos parūpēties par otro pusīti.

Mežāzis

Mežāži Vecgada vakarā beidzot gūs pagātnes mācības. Viņi varēs paskatīties uz notikušo no pareizā perspektīvas un gūt patiesas un svarīgas mācības no piedzīvotā. Svētku nakts viņiem būs ļoti labvēlīgs laiks, kurā jāieklausās sevī.

Lasi arī: Jupiters Aunā no 2022. gada 20. decembra līdz 2023. gada 15. maijam: kā noderēs lielākā planēta

Ūdensvīrs

Naktī no sestdienas uz svētdienu Ūdensvīram ir svarīgi atrast veidu, kā pavadīt laiku, lai vēlāk nebūtu jānožēlo. Bezdarbība šajā periodā ir pielīdzināma zaudējumiem, tāpēc jums ir jābūt aktīvam. Zvaigžņu pētnieki iesaka šīs zīmes pārstāvjiem aizmirst par aktuālām problēmām un atpūsties.

Zivis

Pārsteidzoši, ka Zivīm šis Jaunais gads būs laiks, kad varēs redzēt agrāk paveikto darbu rezultātus. Viņu darba sekas kļūs pamanāmas, tāpēc Zivis saņems spēcīgu motivācijas pieplūdumu. Svētku vakarā gaidāmi patīkami pārsteigumi un jaunumi. Šīs ziņas var būt saistītas ar jebkuru dzīves jomu.

COMMENTS

Leave a Comment