Zvaigžņu prognoze 2023. gada 13. janvārim

Lauva

Šķēršļi ceļā tikai sildīs interesi. Jūsu pašapziņa ir apskaužama. Veiksme sagaida ne tikai biznesā, bet arī mīlestībā. Horoskops sola tikšanos ar neparastu personību. Šis cilvēks apgriezīs jūsu dzīvi, ja jūs to vēlēsieties.

Jaunava

Piektdienas pirmā puse var nebūt pēc plāna. Jums ir jāsakārto lietas pēc prioritātes. Vispirms veiciet vissvarīgāko. Sekmīgi nokārtot interviju, jebkādus kontaktus ar iestādēm. Palielināsies finanšu plūsma: naudas noguldījumi nesīs peļņu. No kā vajadzētu izvairīties, ir azartspēles, derības.

Svari

Magnētisms Svariem nesīs veiksmi. Varēsi pārliecināt kolēģus ievērot savu plānu. Labvēlīgs laiks sarunām, konfliktu risināšanai. Vakarā nav izslēgta sadursme ar mīļoto cilvēku. Acīmredzot no jums tiek gaidīts pārāk daudz.

Skorpions

Skorpioni jutīsies pārliecināti un atpūtušies. Piektdien, 13. janvārī, nekādas grūtības un satricinājumi nav gaidāmi. Darbā var būt pozitīvas pārmaiņas. Jūsu cieņu un panākumus atzīmēs kāda nozīmīga persona. Labvēlīgs laiks, lai piesaistītu ietekmīgu cilvēku atbalstu, piesaistītu sponsorus. Nav izslēgta lielas naudas summas saņemšana no negaidīta avota.

Strēlnieks

Strēlnieki ir burvīgi kā nekad agrāk. Apkārtējie nespēs pretoties šarmam, un piekāpsies. Varbūt interesanta iepazīšanās, mīlestības apliecinājums. Piektdien, 13. janvārī, pirkumi mājai izrādīsies veiksmīgi. Var iegādāties elektroniskās ierīces un sadzīves tehniku.

Mežāzis

Mežāžiem ir tendence pārspīlēt problēmas, paaugstinātu jutību. Jūs esat pārāk paškritisks un jūtīgs. Jums jākoncentrējas uz pozitīvajiem aspektiem. Pēc pusdienām brīvais laiks jāvelta atpūtai un relaksācijai. Stress un pārslodze 13. janvārī var provocēt hronisku slimību saasināšanos, SARS imunitātes pazemināšanās dēļ.

Lasi arī: Sieva lika man lūgt piedošanu savai mammai, ar kuru nesazinājos 30 gadus

Ūdensvīrs

Šodien nav izslēgti strīdi un nesaprašanās. Labu attiecību uzturēšana veicinās humora izjūtu. Pārvērtiet visu par joku. Smieklīgi stāsti kliedēs saspringto situāciju, un visi atviegloti uzelpos. Centieties neiztērēt lielas naudas summas. Zvaigznes aicina taupīt.

Zivis

Saņemsi vērtīgu informāciju, kas noderēs virzībai pa karjeras kāpnēm. Ar mīļoto, iespējams, strīds, savstarpēja sūdzību izpausme. Nekavējies pagātnē, dzīvo tagadnē.

Leave a Comment