Zvaigžņu prognoze 2023. gada 16. janvārim

Auns

Ideāls laiks radošumam: dzejas rakstīšanai, mūzikai, gleznošanai, telpu dekorēšanai. Ja nav tieksmes uz šādām aktivitātēm, varat mainīt frizūru vai iegādāties sev jaunu kleitu. Ieteicams rutīnu atlikt uz citu dienu. Šodien esat apņēmības pilns darīt tikai interesantas lietas.

Vērsis

Šodien tiksi iemests no vienas galējības otrā. Neskaidrība par savām spējām, emocionāls nogurums traucē pieņemt pareizo lēmumu. Lai nedarītu stulbības, vēlams nedarīt neko svarīgu un lūgt palīdzību cilvēkiem, kuriem uzticaties.

Lasi arī: Bagāts itālis mani aicina precēties, bet es nezinu, vai piekrist, jo ir viena problēma

Dvīņi

Jums ir nepieciešams īss pārtraukums no darba. Jā, jā, neskatoties uz nedēļas sākumu, tev ir maz enerģijas ikdienas aktivitātēm. Ja iespējams, šodien palieciet viens, meditējiet vai skatieties savu iecienītāko filmu. Ja nē, tad vismaz nepārslogojiet savu ķermeni un prātu.

Vēzis

Jūsu raksturīgā steiga šodien var novirzīties uz sāniem. Esiet piesardzīgs, jo īpaši attiecībās ar biznesa partneriem. Ja tiek plānots darījums, atlikt to, problēmu risks ir augsts. Personīgajā dzīvē nekādi pārsteigumi nav gaidāmi, viss mierīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment