Zvaigžņu prognoze 2023. gada 23. janvārim

Lauva

Ja jau sen esi vēlējies iegūt mājdzīvnieku, šodien ir vispiemērotākais laiks doties uz zooveikalu vai pie audzētājiem. Mājdzīvnieks, kuru izvēlaties šajā dienā, sagādās jums daudz priecīgu mirkļu. Un arī pirmdiena ir labvēlīga lieliem pirkumiem un darījumiem ar nekustamo īpašumu.

Jaunava

Gatavojieties nākamajai nedēļai, lai tā būtu produktīva. Neejiet uz priekšu, cenšoties novērst šķēršļus savā ceļā ar varu. Dariet tikai to, ko varat darīt tagad, un citu jautājumu risināšanai labvēlīgi brīži noteikti pienāks, bet nedaudz vēlāk.

Svari

Nedēļas sākumā Svariem vajadzēs sakārtot savas domas, lai vēlāk viņus netraucētu lieki pārdzīvojumi. Ja jūs tagad neiztīrīsiet prātu, tas var izraisīt ilgstošu depresiju. Atlaidiet negatīvo, noskaņojieties pozitīvajam.

Skorpions

Šī nedēļa nav piemērota lielām pārmaiņām. Ja esat vēlējies mainīt darbu, sākt jaunu projektu vai veikt lielu mājas remontu, uzgaidiet. Labvēlīgais brīdis pienāks ne agrāk kā februāra pirmajās dienās.

Strēlnieks

Nedēļas sākums sola pozitīvas pārmaiņas personīgajā frontē. Vientuļajiem Strēlniekiem zvaigznes sola interesantu, daudzsološu iepazīšanos. Un tiem, kas ir ilgu laiku attiecībās, visticamāk, iespējami pagātnes kaislības uzplaiksnījumi.

Mežāzis

Nedēļas sākumā tavus plānus var izjaukt neparedzēti apstākļi. Necenties turēties ieplānotajā grafikā, tērē daudz enerģijas bez liela labuma. Labāk ir pielāgoties jaunajai realitātei.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 2023. gada 23. līdz 29. janvārim

Ūdensvīrs

Šonedēļ zvaigznes iesaka kontrolēt emocijas. Jo uzmanīgāks izteikumos un atturīgāks darbībās, jo lielāka iespēja, ka situāciju pavērsīsi sev par labu.

Zivis

Šī nedēļa paies iekšējo spēku atmodas zīmē. Zivis sajutīs enerģijas pieplūdumu un burtiski izdvesīs šarmu, saasināsies intuīcija. Izmantojiet situāciju un virziet šīs īpašības, lai uzlabotu visus savas dzīves aspektus!

Leave a Comment