Zvaigžņu prognoze no 2023. gada 23. līdz 29. janvārim

Janvāris tuvojas beigām, bet mēs gaidām pēdējo pilno šī mēneša nedēļu. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kādi notikumi risināsies zvaigžņu un planētu pasaulē, kā arī kā tas ietekmēs mūsu dzīvi.

Uzreiz jāatzīmē, ka šī būs pirmā nedēļa gada labvēlīgākajā periodā bez retrogradām planētām. Tas nozīmē, ka mūs gaida ļoti svarīgs un ļoti labs laiks darbam, mīlestībai un personīgām lietām. Piektdien gaidāms milzīgs spēka un enerģijas pieaugums saistībā ar Venēras pāreju viņas mīļākajā zīmē – Zivīs. Šis fizisko aktivitāšu laiks ilgs diezgan ilgu laiku, taču šonedēļ Venēra palīdzēs kļūt produktīvākam nedēļas nogalē.

Auns 

Auniem šonedēļ izdosies kļūt laimīgākiem, īpaši, ja viņi varēs atbrīvoties no tā, kas traucē sasniegt laimi. Principā jūs varat uzticēties apkārtējiem cilvēkiem, jo ​​iespēja, ka viņi būs viltīgi, runājot par kaut ko svarīgu, būs minimāla. Jūs varat sazināties ar dažāda vecuma, dzimuma un statusa cilvēkiem, nebaidoties no problēmām. Aunam kļūs daudz vieglāk saprast cita cilvēka motīvus. Zvaigžņu eksperti iesaka uzmanīties arī no pārmērīgas sentimentalitātes. Labāk ir atlaist domas par pagātni, pārvarot akūtu vēlmi iedziļināties savās kļūdās.

Vērsis

Tik labvēlīgu nedēļu Vēršiem labāk sākt ar  mājas uzkopšanu, ja viņi nedēļas nogalē nesakopa. Var arī uzsākt remontu, mēbeļu pārkārtošanu, pārvākšanos. Janvāra zvaigznes un planētas būs ārkārtīgi pozitīvas. Īpaši vērts izcelt Venēru. Būs jāgaida līdz piektdienai, ja tiešām vēlēsies paveikt ko svarīgu un grūtu. Šī planēta Vērsim dos spēku, fizisko izturību. Ja bija vēlme sākt sportot, tad no piektdienas labāk sākt apmeklēt sporta zāli vai veikt vingrojumus mājās. Tāpat nedēļa labi piemērota piespiedu pirkumiem.

Lasi arī: Ko dāvināt cilvēkam, saskaņā ar viņa zvaigznāju, lai to iekarotu

Dvīņi

Daudzi Dvīņi laika posmā no 23. līdz 29. janvārim spēs kļūt gudrāki un  sasniegt apgaismību. Viņu domas virzīsies pareizajā virzienā. Tāpat planētas palīdzēs atbrīvoties no bailēm un nedrošības, kas labvēlīgi ietekmēs visas dzīves jomas. Pirmkārt, tas attiecas uz Merkuru, kas pagājušajā nedēļā sāka tiešu kustību. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka neignorēt kolēģu, draugu un radinieku lūgumus pēc palīdzības. Šajās septiņās dienās jācenšas palīdzēt ikvienam, kam nepieciešams atbalsts, pat ja cilvēks to nelūdz sava lepnuma vai pieticības dēļ.

Vēzis

Vēžiem, kuri pēdējā laikā dzīvē bieži saskārušies ar problēmām, jācenšas uzlabot savu karmu. Lai to izdarītu, viņiem steidzami jāsāk ievērot vienkārši principi  karmas uzlabošanai. Ja viņi biežāk darīs labus darbus, tad drīz būs vēl viens piepildīts sapnis. Šis ir lielisks laiks ceļošanai, robežšķērsošanai, biznesa braucieniem, pārgājieniem un jaunu vietu izpētei. Tas Vēžus ievērojami uzmundrinās un dos spēku, vairos veiksmi. Runājot par darbu, šajā jomā šīs zīmes cilvēkiem būs nepieciešama izcils metodiskums.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment