2023. gada 22. janvāris – Urāna atbrīvošanas diena no retrograda: kas mūs sagaida nākotnē

2023. gada 22. janvāra Urāns sāk savu tiešo kustību. Tas būs ļoti labvēlīgs un ilgs periods, kurā mūs sagaida daudzas jaunas iespējas. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kas mūs sagaida pārskatāmā nākotnē.

Vispirms ir vērts atzīmēt, ka šīs planētas tiešās kustības sākums atklāj vislabvēlīgāko 2023. gada periodu, jo Urāns būs pēdējā planēta, kas beigs retro fāzi. Nākamos pāris mēnešus nebūs neviena kosmosa objekta ar apgrieztu kustību, kas vēsta par gada labvēlīgākā perioda iestāšanos. Tas ilgs līdz 20. aprīlim ieskaitot. Pats Urāns būs labā stāvoklī līdz 28. augustam.

Ko var un vajadzētu darīt, kamēr Urāns virzās pareizajā virzienā

No 22. janvāra līdz 28. augustam ir iespējams un nepieciešams attīstīties vispusīgi un pilnībā. Vēlams iesaistīties jaunu zināšanu un prasmju apguvē. Urāns palīdzēs mums visiem kļūt stiprākiem un koncentrētākiem.

Klausieties savu intuīciju. Tas ir ne tikai iespējams, bet pat nepieciešams. Urāns retro fāzē bloķē mūsu spēju paredzēt nākotni un neļauj sestajam maņam pilnībā darboties. Ziemas beigās un pavasara sākumā intuīcija būs ne tikai noderīga, bet pat izšķiroša daudzos jautājumos.

Jūs varat mainīt vidi. Piemēram, jūs varat sākt meklēt jaunu darbu, jaunu dzīvesvietu. Urānam patīk, kad cilvēki meklē kaut ko jaunu un maina apkārtējo pasauli. Jūs varat doties ceļojumos un komandējumos. Šajā sakarā Urāns lieliski apvienojas ar Merkuru.

Ko nedrīkst darīt, kamēr Urāns virzās pareizajā virzienā

Nav vēlams būt slinkam. Vissvarīgākais aizliegums ir saistīts ar dīkstāvi. Kamēr Urāns ir spēcīgs un virzās uz priekšu, jums nevajadzētu izvairīties no darba, mājas darbiem. Jo vairāk jūs darīsiet lietas, jo labāki būs jūsu panākumi.

Nav vēlams zaudēt kontroli pār situāciju. Tas ir ļoti svarīgs punkts. Ja vēlaties palikt produktīvs, jums vienkārši jābūt uzmanīgiem ar visiem saviem uzdevumiem un neļaujiet nekam novirzīties. Jums ir jāuzņemas kaut kas, ko nevar atlikt uz vēlāku laiku.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 2023. gada 23. līdz 29. janvārim

Izmisums. Urāns ienīst, kad cilvēki ir skumji bez iemesla. Ja jums patīk pašrakšana, jums būs jāatsakās no šī briesmīgā ieraduma. Esiet optimistisks, jo Urāns cilvēkos novērtē dzīves mīlestību.

Vientulība. Urāns neiebilst pret to, ka cilvēki strādā vai atpūšas vienatnē, taču galvenais šajā virzienā ir pārāk neizolēties. Komunikācijai ir jābūt klāt katram no mums dzīvē. Urānam ļoti patīk cilvēku tieksme pēc neatkarības, taču neatkarība nav līdzvērtīga vientulībai un noslēgtam dzīvesveidam. Atceries šo.

Arī tiešās Urāna kustības laikā jūs varat parūpēties par savu izskatu. Zvaigžņu eksperti iesaka mainīt frizūru, atjaunināt garderobi. Kopumā iepirkšanās būs labs veids, kā iepriecināt sevi.

COMMENTS

Leave a Comment