Zvaigžņu prognoze 2023. gada 5. janvārim

Auns

Šajā dienā esi ļoti uzmanīgs uz ceļa. Šodien nevajadzētu braukt, un šajā dienā plānotos tālsatiksmes braucienus labāk atlikt uz nedēļas nogali. Bet, ja apstākļi liek jums doties ceļojumā, mēģiniet mazāk kontaktēties ar svešiniekiem. Jauka jaunkundze, “balso” ceļa malā pie bojātas mašīnas, glīts jokdaris, kurš izrādījās kaimiņš kupejā… Šie cilvēki var nebūt tādi, kā viņi saka.

Vērsis

Šajā dienā apstākļi prasīs tev būt izlēmīgākam. Mēģini pārvarēt vēlmi iet līdzi straumei, atstāj visu kā ir, gaidi, kamēr tas “izšķīst pats”… Atceries teicienu par guļošu akmeni un nesēdi stūrī. Rīkojieties, pretējā gadījumā notikumi sāks attīstīties ne par labu jums.

Dvīņi

Īstais brīdis biznesa aktivitātēm. Vari droši uzsākt jaunu projektu, sākt īstenot kādu ideju, pārrunāt karjeras izredzes ar priekšniecību. Arī komandējumi būs ļoti veiksmīgi, un sarunas būs rezultatīvas.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada janvārī

Vēži

Šodien Vēzim ir jābūt pēc iespējas koncentrētākam, jāatrisina daudzi uzdevumi, un izklaidība būs nepiemērotāka nekā jebkad agrāk. Uzrakstiet veicamo darbu sarakstu, lai neko neaizmirstu, un, izejot no mājām, pārliecinieties, ka jums ir līdzi viss nepieciešamais. Šī nav tā diena, kad var atļauties atgriezties pusceļā pēc aizmirsta telefona vai maka.

Turpinājums nākošjā lapā…

Leave a Comment