Zvaigžņu prognoze 2023. gada 5. janvārim

Lauva

Šajā dienā izvairies no lieliem izdevumiem, neaizdod naudu. Pirkumi draud ar jūtamu robu budžetā, un paziņa, kurš lūdzis kredītu, aizkavēs atdošanu vai pat dod priekšroku “aizmirst” par aizņemto summu. Nav labākais laiks kredītu noformēšanai – apstākļi veidosies tā, ka tos atdot būs problemātiski.

Jaunava

Klausieties saprāta argumentus, rozā brilles šodien nav priekš jums. Novērtējiet citu rīcību, nemēģinot to attaisnot. Ja jums šķiet, ka kāds cilvēks pret jums uzvedas ne visai pareizi, aizskar jūsu intereses, izrāda necieņu un ignorē godīgas piezīmes – ziniet, ka jums tas nešķiet.

Svari

Šajā dienā vairāk nekā jebkad agrāk saaukstēšanās iespējamība ir augsta. Pirms iziešanas no mājas pārbaudiet āra termometru un ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem. Būtu lietderīgi doties uz aptieku, lai iegādātos profilaktiskos līdzekļus un vitamīnu kompleksu.

Skorpions

Šajā dienā jūs varat saskarties ar nepamatotu svešinieku agresiju un rupjībām. Bet jums nevajadzētu to ņemt pie sirds un izvietot “militārās operācijas”. Pietiek nomērīt nekaunīgo ar aukstu skatienu vai īsi, bet taustāmi iedzelt viņam ar asu vārdu.

Strēlnieks

Šī diena sagādās patīkamus pārsteigumus. Iespējams, jums tiks pasniegta dārga dāvana, jūs saņemsiet negaidītu peļņu vai draugs atdos lielu parāda summu, kas paņemta pirms norunātā datuma. Vai varbūt smieklu dēļ nopirktā loterijas biļete kļūs par laimestu… Kad notiek brīnumi, ja ne Jaungada brīvdienās?

Mežāzis

Šodien nevajadzētu eksperimentēt ar ēdienu, izmēģināt nepazīstamus ēdienus, eksotiskas diētas. Ķermenis var jums nepiedot šādu satricinājumu. Un tagad slimot ir pilnīgi nepiemēroti – nedēļas nogale solās būt ļoti interesanta. Turklāt nevajadzētu pusdienot vai vakariņot ēdināšanas punktos, kurus nekad iepriekš neesat apmeklējis.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Ūdensvīrs

Šodien esi gatavs negaidītām plānu izmaiņām. Var tikt atceltas svarīgas tikšanās, braucieni, draudzīgas tikšanās. Uztveriet jebkuru notikumu pavērsienu mierīgi, visu, ko esat ieplānojis šai dienai, varat īstenot nedaudz vēlāk. Tikai nemēģini “pagriezt” notikumu gaitu sev par labu, ceturtdien vari iet līdzi straumei.

Zivis

Ceturtdien kāds tuvs cilvēks var lūgt palīdzību vai padomu. Uztveriet pieprasījumu pēc iespējas nopietni, iedziļinieties problēmā un mēģiniet darīt visu, kas ir jūsu spēkos. Šis nav tas gadījums, kad var iziet no dienesta ar “viss būs labi” vai “padomāšu, kā tev palīdzēt”. Iespējams, ka cilvēkam tiešām nav neviena cita, pie kā vērsties, izņemot tevi.

Leave a Comment