Zvaigžņu prognoze 2023. gada 8. janvārim

Lauva

Esiet piesardzīgs, rīkojoties ar asiem priekšmetiem, vērojiet kājas uz kāpnēm un uzmanieties no apdegumiem! Traumu risks šodien ir diezgan augsts. Un, ja esat ekstrēmas izklaides cienītājs, atlieciet to uz citu, labvēlīgāku brīdi.

Jaunava

Šajā dienā Jaunava var ļauties melanholijai, taču iestrēgt šādā stāvoklī ir bīstami. Padomā par patīkamo, atceries savas dzīves priecīgos mirkļus, meklē šodienā plusus. Ja skumjas netiek kliedētas, tas var izraisīt ilgstošu depresiju.

Svari

Svētdienu veltiet klusai, mājīgai laika pavadīšanai. Grāmatas, filmas, relaksējošas vannas, skaistumkopšanas procedūras… Ir daudz iespēju, izvēlieties sev tīkamo. Tikai tad, ja nolemjat sarīkot “vēdera brīvdienas”, nepārcentieties – pārēšanās sekas neļaus pietiekami izgulēties pirms darba dienas.

Skorpions

Šodiena noteikti nav piemērota intīmām sarunām. Skorpiona empātija darba nedēļas priekšvakarā ir gandrīz uz nulles, taču kodīgums nav zudis. Risks pateikt kaut ko nepareizu ir tik liels, ka labāk aprobežoties ar runāšanu par abstraktām tēmām vai censties ne ar vienu neiesaistīties sarunās.

Strēlnieks

Ja no rīta noskaņojums nav pārāk priecīgs, mēģiniet mazāk sazināties ar cilvēkiem. Strēlnieki spēj “inficēt” citus gan ar jautrību, gan melanholiju vai aizkaitināmību. Un negatīva attieksme nepavisam nav tā, ar ko vajadzētu dalīties ar draugiem un ģimeni, it īpaši darba nedēļas priekšvakarā.

Mežāzis

Svētdien iespējama tikšanās ar kādu senu paziņu, ar kuru saziņa jau sen pazudusi. Tas ir lielisks iemesls, lai atjaunotu komunikāciju – cilvēks “no pagātnes” drīzumā var sniegt tev nenovērtējamu palīdzību vai sniegt noderīgus padomus. Vienīgie izņēmumi ir bijušie mīļākie, labāk no viņiem atkal atvadīties pēc īsas sarunas par neko.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim

Ūdensvīrs

Šodien tev noderēs izteikties. Satiecies ar vecu draugu un pārrunā visu, kas tevi satrauc. Jūs pat varat meklēt sarunu biedrus sociālajos tīklos, nekas, ka tie ir pilnīgi svešinieki. Nepieciešama nevis konfidenciāla saruna, bet iespēja dalīties ar to, kas sāp. Un, ja šīs iespējas jums nav piemērotas, pārsūtiet savas problēmas un rūpes uz papīru un pēc tam vienkārši sadedziniet lapu.

Zivis

Pēdējo dienu notikumi var izsist Zivis no līdzsvara. Jums var šķist, ka viss notiek nepareizi, un nekas jums neizdosies. Neļaujies melanholijai! Atcerieties, ka visas problēmas ir īslaicīgas, un ceriet uz labāko. Un, lai jūs uzmundrinātu, izdariet sev labu – iegādājieties jauku piekariņu, dodieties uz kino vai izstādi.  

Leave a Comment