Mīlestības prognoze nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim

Mīlestība ir dzīves sfēra, panākumi, kurus daudzi nez kāpēc nenovērtē. Zvagžņu pētneki katrai no jums ir izveidojuši ieteikumu sarakstu, kas palīdzēs atrast savu dvēseles radinieku vai stiprināt esošās attiecības.

Gaidāmā nedēļa sola daudz interesantu notikumu mīlestībā. Viegli noteikti nebūs, it īpaši nedēļas sākumā, taču no ceturtdienas komunikācija ar apkārtējiem ies uz labo pusi. Paldies par šo vērtīgo Marsu, kas pagājušajā nedēļā vēlas apturēt retrogrado kustību. Ja ģimenē ir nesaskaņas un problēmas, attiecības var uzlabot, pārkārtojot mēbeles. Tas palielinās planētas pozitīvo ietekmi.

Auns

Šonedēļ Auna zīmes pārstāvjiem nevajadzētu izrādīt pārmērīgu pārliecību un aizkaitināmību saziņā ar mīļoto. Tāpat zvaigžņu pētnieki neiesaka pāriet uz aktīvu karadarbību mīlestības jomā. Pašreizējais periods ir diezgan pretrunīgs, jo var rasties senas problēmas. Aunam būtu vēlams sākt domāt par citiem biežāk nekā par sevi. Tas viņiem nāks par labu.

Vērsis

Zvagžņu pētnieki iesaka Vērsim izvairīties no pasīvas agresijas. Arī šonedēļ greizsirdība un īpašnieciskums var kaitēt mīlestībai. Tāpat milzīgas problēmas var sagaidīt tos Vēršus, kuri nespēja atbrīvoties no aizvainojuma. Māksla savaldīt emocijas, mīlēt un pieņemt partneri tādu, kāds viņš ir, janvāra sākumā būs par īpašu cenu. Vienkārši un efektīvi rituāli no strīdiem un skandāliem ģimenē palīdzēs saglabāt harmoniju.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Dvīņi

Zvaigžņu pētnieki stāsta, ka Dvīņiem vēlams uzvesties pēc iespējas taktiskāk, lai pārī panāktu savstarpēju sapratni. Tāpat takts un piesardzība noderēs saziņā ar draugiem un kolēģiem. Planētu pozitīvā ietekmē jau no pirmajām nedēļas dienām šīs zīmes pārstāvji varēs atjaunot enerģijas līdzsvaru un vitalitāti. Tomēr labāk būt uzmanīgiem, jo ​​pastāv iespēja pateikt pārāk daudz.

Vēzis

Vēži var atbaidīt mīļoto ar savu agresiju. Takta izjūta ļaus pārvarēt šķēršļus un tuvināties partnerim. Nedēļa labvēlīga randiņiem, jaunām romantiskām paziņām, kopīgai atpūtai un pārdomām par nākotni. Ja gads sākās ar strīdiem un negatīvismu, labāk šonedēļ iztīrīt dzīvokli vai māju no nepatikšanām un neveiksmēm. Varbūt tas ir labākais veids, kā atbrīvoties no problēmām.

Turpinājums nākošjā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment