Zvaigžņu prognoze 2023. gada 8. janvārim

Auns

Labākais laiks garīgām praksēm, meditācijām un mierīgai, izsvērtai laika pavadīšanai. Pirms nākamās darba nedēļas jums jāuzkrāj spēks. Un, ja esat sapņojis par to, kā “slinkot” pie televizora, šis ir vislabvēlīgākais brīdis.

Vērsis

Ja šodien esi plānojis uzsākt remontdarbus vai ģenerāltīrīšanu, labāk no šīs domas atteikties. Visu šajā dienā iesākto būs ļoti grūti pabeigt. Tagad ir īstais laiks atveseļošanās procedūrām. Ja vēlējāties saņemt masāžu vai atjaunošanos, šodien ir labākā diena pirmajai procedūrai.

Lasi arī: Jupiters Aunā no 2022. gada 20. decembra līdz 2023. gada 15. maijam: kā noderēs lielākā planēta

Dvīņi

Visticamāk, dienu pirms nedēļas sākuma pavadīt dīkstāvē, neizdosies. Iespējams, ka jūsu palīdzība būs nepieciešama vecākiem vai gados vecākiem radiniekiem. Mēģiniet pabeigt visus steidzamos darbus, lai atbrīvotu laiku saziņai ar vecāko paaudzi.

Vēzis

Šodien Vēzim var rasties vēlme pabūt vienam, paslēpties no visas pasaules, padomāt par dzīvi… Ļaujieties sev, nevajag sevi piespiest rīkoties un komunicēt. Jūs pat varat nedaudz paraudāt, ja jūs patiešām vēlaties to darīt. Šodien tas ir tikai uz labu, ar asarām uzkrātā spriedze pazudīs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment