Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 9. līdz 15. janvārim

Janvāris rit pilnā sparā. Sākas mēneša otrā nedēļa, kurai lemts paiet labvēlīgas enerģijas varā. Zvaigžņu pētnieki pastāstīja, kāds šis periods būs katram no zvaigžņu zīmes pārstāvjiem.

Mēģiniet šonedēļ nostiprināt savu biolauku. Vienkārši meditācijas un elpošanas veidi jums palīdzēs. Atcerieties, ka jūsu panākumi ir tieši atkarīgi no tā, cik labi jūs jūtaties. Rūpējieties par mājsaimniecības darbiem un neuzveliet neko uz citu cilvēku pleciem. Tā jūs varat ievērojami gūt panākumus biznesā un gūt panākumus – īpaši līdz brīdim, kad Marss atbrīvosies no retrograda pirmajās trīs nedēļas dienās.

Auns

Aunam jāuzmanās no nepatīkamiem cilvēkiem. Rituāli ar sāli cīņai palīdzēs aizsargāt jūsu māju no ienaidniekiem un ļaundariem. Atpūtai varat mēģināt iepirkties. Dažu jauku lietu iegāde uzmundrinās Aunus un palīdzēs sasniegt jaunu laimes līmeni. Galvenais ir neaiziet pārāk tālu, tērējot naudu bezjēdzīgām precēm un pakalpojumiem. Šonedēļ īpaša uzmanība jāpievērš fiziskajai un emocionālajai Vese***ai. Tā Auns varēs ar lielāku precizitāti īstenot ilgtermiņa plānus.

Vērsis

Vēršiem gaidāma ļoti grūta nedēļa, kuras laikā viņi būs diezgan noguruši. Meditācija labam miegam palīdzēs ātrāk aizmigt un labāk atpūsties naktī, izvairoties no problēmām. Eksperti arī iesaka Vērsim iemācīties pateikt “nē”. Daži cilvēki lūgs Vērsim palīdzību, un šī palīdzība nāks par sliktu. Daudzi šīs zīmes cilvēki var pilnībā aizmirst par savām lietām. To noteikti nav vērts darīt. Šobrīd prioritāte ir mājsaimniecības darbi un jūsu personīgie mērķi, par kuriem labāk neaizmirst.

Lasi arī: Bagāts itālis mani aicina precēties, bet es nezinu, vai piekrist, jo ir viena problēma

Dvīņi

Dvīņiem, visticamāk, būs jāpavada nedaudz vairāk laika darbā un mājās. Protams, šajā gadījumā viņiem būs nepieciešams vairāk enerģijas un spēka. Efektīvi elpošanas viingrinājumu veidi palīdzēs palielināt enerģiju un stiprināt Dvīņu biolauku. Pats bīstamākais mīlestībā un saziņā ar mīļajiem šobrīd ir vienaldzība. Zvaig”znu pētnieki iesaka klausīties mīļotos. Viņi palīdzēs Dvīņiem pieņemt pareizo lēmumu sarežģītā situācijā. Speciālisti arī iesaka nepievērst uzmanību baumām. Cilvēki var runāt daudz, bet darīt ļoti maz, lietas labā.

Vēzis

Nedēļas sākumā Vēžiem, iespējams, būs jācīnās ar saviem sliktākajiem zvaigžņu zīmes ieradumiem. Tuvāk ceturtdienai situācija sāks uzlaboties, taču piektdien, 13. datumā, labāk neriskēt un neļaut emocijām sist augstu vilni. Runājot par darbu un biznesu, šajās septiņās dienās darbojas princips “ja gribi visu izdarīt labi, dari pats”. Nav vēlams kādam lūgt palīdzību, īpaši, ja nav vēlēšanās kaut ko vēlāk pārtaisīt. Daudzas problēmas atrisināsies pašas no sevis, par to Vēži var teikt paldies savai veiksmei.

Turpinājums nākošjā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment