Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

Lauva

Mēnesis sākas ar Pilnmēnesi. Tas notiks 3. 6. mājā, ļaujot Lauvām gūt skaidrību par darbu un lemt par tālāko taktiku. No 11. jūlija Marsa ietekme dos spēku izšķirošām pārmaiņām dzīvesvietas sfērā. 12. jūlijā Merkūrija ietekmei būs pozitīva ietekme uz drosmīgu ideju attīstību un īstenošanu . Retrogrādā Venera no 23. jūlija apturēs dzīvi, kas ļaus Lauvām pārvērtēt attiecības un risināt finanšu jautājumus.

Jaunava

Pilnmēness 3. jūlijā 5. bērnu un attiecību mājā ienesīs skaidrību un palīdzēs Jaunavām pieņemt svarīgus lēmumus. No 11. jūlija Marss ienāks 1. mājā, pateicoties kam zvaigznāja pārstāvji varēs aktīvi darboties veiksmīgas nākotnes veidošanā. Merkura ietekme no 12. jūlija 12. mājā ļaus jums parūpēties par sevi un pareizi noteikt prioritātes . Svarīgs notikums būs Zīmes maiņa no ziemeļu karmiskā mezgla Rahu. No 23. jūlija 12. mājā Venera iegriezīsies retrogrādā, mainot Jaunavu dzīvesveidu.

Svari

Svarīgs notikums būs Veneras pagriešana retrogrādā 23. jūlijā. Planēta risināsies 11. mājā, piesaistot Svaru uzmanību mīlestības, finanšu un komforta jautājumiem. Pilnmēness 3. jūlijā zīmes 4. mājā rādīs ar ģimeni un  dzīvesvietu saistīto darbību rezultātus . 11. jūlijā Marss ieiet 12. mājā, iezīmējot noslēpumainības un noslēpumainības periodu. 12. jūlijā Merkurs sabiedrības 11. namā ļaus iegūt noderīgas saiknes, savukārt no 18. jūlija zīmes 7. mājā, kas atbild par attiecībām, ienāks ziemeļu karmiskais mezgls Rahu.

Skorpions

Pilnmēness zīmes 3.mājā ieviesīs skaidrību komunikācijas sfērā. Skorpioni varēs atrast jaunu sociālo loku, ceļot un attīstīties sabiedrībā. Marss no 11. jūlija 11. draugu mājā dod apņēmību darbībai un lēmumiem. No 12. jūlija Merkurs atrodas mērķu un karjeras 10. mājā, dodot spēku attīstībai biznesa vidē. No 23. jūlija Venera dosies retrogrādā kustībā, ejot cauri zīmes 10. mājai. Planētas ietekme runā par nepieciešamību rūpēties par savu reputāciju.

Strēlnieks

Pilnmēness 3. jūlijā būs 2. mājā. Tas nozīmē, ka Strēlnieks iegūs skaidrību un gūs rezultātus finanšu jomā. No 11. jūlija Marss ienāks mērķu sasniegšanas un  vēlmju piepildīšanas 10. mājā . No 12. jūlija Merkura ietekme 9. mājā skars komunikācijas, ceļošanas un dokumentācijas jomas. 23. datumā Venera sāk retrogrādā kustībā. Planētas ietekme zīmes 9. mājā var radīt spriedzi attiecībās un vēlmēs, un Strēlnieks spēs mainīt situāciju uz labo pusi.

Lasi arī: Ja jūs satiekat šādu cilvēku, bēdziet neatskatoties

Lasi arī: Šie zvaigžņu zīmju pārstāvji lasa cilvēkus kā atvērtu grāmatu: esiet uzmanīgi viņu klātbūtnē!

Mežāzis

3. jūlijs ir pilnmēness Mežāzī. Zīmes pārstāvjus sagaida lielas pārmaiņas visās dzīves jomās. No 11. jūlija Marss ienāk 9. namā izglītība, juridiskās lietas, dzīves jēgas meklējumi. 12. jūlijā citu cilvēku finanšu 8. mājā Merkurs var tikt zaudēts kā mantojums. Jauns mēness laulību sektorā piedāvā labas izredzes gan Zīmes mīlētājiem, gan neprecētajiem. No 23. jūlija Venera pārvērtīsies retrogrādā kustībā, pievēršot Mežāžu uzmanību ar naudu un attiecībām saistītu jautājumu risināšanai.

Ūdensvīrs

Pilnmēness 12. mājā simbolizē pašsajūtu, noslēpumu un kulmināciju. Ūdensvīri no 3. varēs pielikt punktu biznesam un  sarežģītiem jautājumiem, lemt par tālākajiem mērķiem. 11. jūlijā Marss ieiet 8. darbības mājā. Ūdensvīri spēs tikt galā ar finansiālām problēmām, vācot dokumentus. Merkurs 7. mājā no 12. jūlija ir atbildīgs par sarunām un partnerattiecībām. 23. jūlijā 7. mājā atklājas Venera, kas nenāk par labu jaunām attiecībām un krasām pārmaiņām.

Zivis

Pilnmēness 11. draugu, kontaktu un grupu mājā notiks 3. jūlijā. Zivis spēs apgūt jaunu informāciju, no kuras jāatbrīvojas saprātīgi. No 11. jūlija Marss ieiet vadības un komunikācijas 7. mājā. Zivis gaida izšķirošas pārmaiņas sabiedrībā. No 12. Merkurs būs 6. darba un apņemšanās mājā, kad svarīga ir plānošana un ideju pasūtīšana. No 23. jūlija Venera pāriet retrogrādā kustībā. Ar mīlestību, komfortu un naudu saistītie jautājumi var apstāties, un arī Zivju dzīvē ienāks pagātne.

Jūlijs ir notikumiem bagāts mēnesis, kuru svarīgi pavadīt labā noskaņojumā. Pārvarēt īslaicīgas grūtības būs vieglāk, ja nesteigsies ar secinājumiem un  ieklausīsies sevī. Iekšējā balss neļaus kļūdīties, pieņemot atbildīgus lēmumus.

COMMENTS

Leave a Comment