Ziedu horoskops pēc dzimšanas datuma

Ziedu horoskops satur daudzu tautu gudrības un viņu dabas vērojumus. Pateicoties viņam, ikviens varēs uzzināt kaut ko jaunu par sava rakstura iezīmēm.

Senatnē cilvēki uzskatīja, ka katrs cilvēks atbilst noteiktam ziedam, kas viņam dod veiksmi. Šādi augi  tika izmantoti kā amuleti pret ļaunajiem spēkiem, burvībām un problēmām. Speciālisti iesaka iepazīties ar ziedu horoskopu, lai noskaidrotu sava rakstura stiprās un vājās puses.

Dzeltenā genciāna: no 1. janvāra līdz 10. janvārim

Zieds apveltī šajā periodā dzimušos ar draudzīgumu un brīnišķīgu raksturu. Šīs zīmes cilvēki ir simpātiski un kautrīgi, dod priekšroku vientulībai. Viņi ir pieraduši savus mērķus sasniegt godīgi, ar smagu darbu un neatlaidību. Tomēr genciāns piešķir cilvēku raksturam aizdomīgumu, kas apgrūtina ātru lēmumu pieņemšanu. Viņiem jāieklausās iekšējā balsī, jāattīsta intuīcija un jāmācās uzticēties cilvēkiem, kuri var palīdzēt sarežģītu jautājumu risināšanā.

Dzelksnis: 11. janvāris – 20. janvāris

Dadzis apvelta cilvēkus ar nemierīgumu, kas bieži vien viņiem kaitē biznesā. Viņi bieži tiek novērsti no mērķa, ja kaut kas nedarbojas ar pirmo reizi. Šīs zīmes pārstāvji ir pakļauti emociju uzplūdiem. Bieži viņi kļūst par darbaholiķiem, lai nodrošinātu ģimeni ar visu nepieciešamo. Šajā periodā dzimušajiem jāatpūšas biežāk, lai impulsivitāte nekaitētu pašsajūtai un neradītu problēmas attiecībās.

Salmenes: 21. janvāris – 31. janvāris

Šajā zīmē dzimušajiem ir lieliska gaume un manieres. Zieds dod cilvēkiem spēcīgu gribu uzvarēt, vēlmi uzvarēt un būt labākajiem no labākajiem. Pēc būtības šie cilvēki ir vienkārši, taču ne vienmēr uzticas videi. Viņi ir pieraduši “peldēt” pa dzīvi paši, tāpēc bieži cieš tuvu draugu trūkuma dēļ.

Āmuļi: no 1. februāra līdz 10. februārim

Āmuļi apvelta cilvēkus ar šarmu. Viņi necieš konkurenci un ir pieraduši cīnīties par to, ko uzskata par likumīgu. Cilvēki, kas dzimuši šajā periodā, ir pieraduši pie uzmanības un viņiem ir nepieciešama vispārēja atzinība, taču viņi bieži piedzīvo nervu spriedzi. Lai sasniegtu iekšējo harmoniju, viņiem bieži vajadzētu izmantot relaksējošu meditāciju.

Beladonna: 11. februāris – 19. februāris

Cilvēkiem, kas atrodas indīgās belladonnas aizgādībā, ir pietiekami daudz spēka un enerģijas, kas nodrošina viņiem ceļu uz panākumiem. Lielākoties tie ir noslēpumaini cilvēki, kuri nav pieraduši pielaist vidi sev klāt un uzticēties saviem noslēpumiem. Šīs zīmes cilvēki ir pieraduši strādāt produktīvi, gūstot panākumus karjeras izaugsmē. Lai iegūtu finansiālu labklājību, viņiem ir skaidri jānosaka sev mērķi un nenovēršas no izvēlētā ceļa.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – būs iespēja mainīt likteni

Mimoza: no 20. februāra līdz 29. februārim

Šajā periodā dzimušie ir lieliski empāti, kuri spēj pielāgoties jebkurai situācijai. Viņi cenšas izvairīties no konfliktiem un viņiem ir vajadzīgi uzticami draugi. Mimozas cilvēki bieži uztraucas, tāpēc kļūst par vieglu laupījumu manipulatoriem. Viņiem ir svarīgi attīstīt gribasspēku un rūdījumu, lai izslēgtu nepiederošo negatīvo ietekmi.

Magones: no 1. marta līdz 10. martam

Maks apvelta cilvēkus ar nekonsekvenci, tāpēc viņiem bieži trūkst neatlaidības un pacietības. Šīs zīmes cilvēkiem ir svarīgi iemācīties noticēt sev, lai sasniegtu mērķus un atbrīvotos no skaudības. Mac spēj veidot veiksmīgu karjeru un pat vadīt savu biznesu, taču šim nolūkam viņiem ir jāatrod savs ceļš un jārealizē savas idejas, nebaidoties no pārmetumiem un grūtībām.

Lilija: no 11. līdz 20. martam

Šajā periodā dzimušie ir pašpārliecināti un precīzi zina, kas viņiem no dzīves vajadzīgs. Viņi ir pieraduši paļauties uz saviem instinktiem un reti pieļauj kļūdas, viņiem ir pievilcība un spēcīgs raksturs. Tuvas vides izvēle tiek pievērsta rūpīgi, tāpēc dažreiz ir ļoti grūti nopelnīt to atrašanās vietu.

Uzpirkstītes: no 21. līdz 31. martam

Uzpirkstītes apvelta cilvēkus ar apdomību un pacietību, kas ļauj sasniegt visu, par ko viņi sapņo. Viņiem ir analītisks prāts un viņi ātri pieņem lēmumus, taču viņus pieviļ spēcīgas emocijas. Tieši tās var traucēt panākumiem, tāpēc šajā periodā dzimušajiem ir svarīgi uzraudzīt nervu sistēmu, lai novērstu sabrukumu.

Magnolija: no 1. aprīļa līdz 10. aprīlim

Šīs zīmes cilvēki ir pieraduši atrasties uzmanības centrā, viņiem ir sprādzienbīstams raksturs un viņiem ļoti nepieciešama mīļotā mīlestība. Magnolijas cilvēkiem ir pārsteidzoša spēja atpazīt izdevīgus darījumus, tāpēc viņi reti saskaras ar finansiālām grūtībām. Lai sasniegtu jaunus panākumus un virsotnes, viņiem ir svarīgi izvairīties no konfliktiem, kas var negatīvi ietekmēt viņu reputāciju.

Turpinājums nākošajā lapa…

Leave a Comment