Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – vēlams uzmanīt savas domas

Lauva

Lauvas šajā laikā varēs labot pagātnes kļūdas, kā arī noskaņoties uzvarai visās dzīves jomās. Iespējams, ka Lauvas spēs atrast savu aicinājumu. Problēmu risināšanu būtiski paātrinās tie, kuri jau zina, par ko dzīvo. Nav nepieciešams apiet tuvinieku lūgumus, jo tas var uzcelt nepārvaramu sienu starp Vēžiem un tiem, kas viņiem ir dārgi. Personīgās lietas un darbs ir labi, bet ģimene ir pāri visam. Jūnijā zvaigznes un planētas viņiem to atgādinās. Zvaigžņu eksperti arī Lauvai iesaka biežāk būt fiziski aktīvam. Ir svarīgi uzturēt ķermeni labā formā.

Jaunava

Jaunavām jūnijā būs jātērē daudz pūļu un enerģijas tam, ko viņas, iespējams, nevēlēsies darīt. Tas palīdzēs jums justies daudz labāk, kā arī palikt produktīvam pat tad, ja nejūtaties labi. Smags nogurums var izraisīt garīgu un emocionālu ievainojamību, tāpēc ir svarīgi saglabāt spēku ķermenī, vienlaikus ievērojot trīs “T” likumu: “darbs, pacietība, taktika”. Neskrien lokomotīvei pa priekšu. Ir svarīgi rūpīgi plānot.

Svari

No 17. jūnija, kad Saturns sāks atgriezties, Svariem lietas var noiet greizi.  Veiksmes garants jebkurā jomā Svariem būs piesardzība. Ja neriskēsi par velti, tad dzīve ātri vien atgriezīsies savās sliedēs, kur paliks līdz mēneša beigām. Ja jūs pārvērtīsit savu dzīvi haosā, tad Saturns darīs visu iespējamo, lai šo haosu vairotu. Lai mainītu savu dzīvi, jums ir jāizkāpj no dīvāna. Jau pašā mēneša sākumā Svari spēs izvēlēties pareizo ceļu savu mērķu sasniegšanai. Galvenais ir nenovirzīties no šī ceļa zem vides spiediena.

Skorpions

Skorpioniem gaidāms ļoti labvēlīgs laiks, taču neaizmirstiet, ka jūnijā būs četras ļoti bīstamas dienas: 4., 17., 27., 30. jūnijs. Šajās dienās nakts gaismekļi ārkārtīgi negatīvi ietekmēs viņu enerģiju. Veiksmes rituāli palīdzēs izlīdzināt asus stūrus un saglabāt laimes atbalstu. Darbs šobrīd ir ārkārtīgi svarīgs, taču ir arī nepieciešams uz brīdi atpūsties no rutīnas. Ja iestājas nogurums, būs svarīgi situāciju mainīt. Var doties nelielā ceļojumā, paveikt ko aizraujošu un interesantu. Mēneša beigas ir labākais laiks garīgām praksēm.

Strēlnieks

Pirmkārt, Strēlniekiem ir svarīgi atcerēties, ka bezdarbība ir līdzvērtīga zaudējumam. Ja tu sēdi un gaidi laiku pie jūras, tad neko labu nevari sagaidīt. Visums palīdzēs Strēlniekam atrast risinājumu karmiskām problēmām. Veiksmīga īstenošana padarīs šos cilvēkus daudz laimīgākus un laimīgākus. Kosmosa pozitīvā ietekme būs izsekojama absolūti visās jomās. Viss, kas šīs zīmes cilvēkiem ir vajadzīgs, ir tikai stabila laba garastāvokļa uzturēšana. Jūnijā aktuālākā būs frāze “mērķis attaisno līdzekļus”.

Lasi arī: Bagātības dārzs “savām rokām”: kā mājā izveidot labklājības zonu

Mežāzis

Mežāžiem raksturīga neatlaidība un uzmanība, taču jūnijā šīm divām īpašībām nepieciešams pievienot radošumu. Merkurs palīdzēs sasniegt labākos rezultātus jebkurā biznesā, īpaši, ja nebaidāties no eksperimentiem. Tomēr ir arī svarīgi atcerēties, ka ar mēru viss ir labs. Risku un piedzīvojumu dēļ iespējamas spēcīgas garastāvokļa svārstības, kas diezgan stipri satricina nervus. Tāpat zvaigžņu eksperti jūnijā stingri attur Mežāžus nodot savu pārliecību. Tas ir pilns ar plānu izjaukšanu un cieņas zaudēšanu no kolēģiem, draugiem, kolēģiem biznesa partneriem. Biznesā labāk apiet viltīgāko zīmju pārstāvjus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri bieži dzīvo pēc principa “slīcēju glābšana ir pašu slīcēju darbs”, bet jūnijā nevar stāvēt malā, vērojot citu cilvēku problēmas. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo, pirmkārt, tas labvēlīgi ietekmēs šīs Zīmes tēlu karmu. Otrkārt, tas var palīdzēt Ūdensvīram atrast jaunus draugus un pat dvēseles palīgu. Uz labvēlīgas finanšu attīstības fona Ūdensvīram var būt jauni ienaidnieki. Labāk ir izmantot amuletus no ļaunas acs, jo daudzi cilvēki spēj radīt kaitējumu tikai ar skaudību – neizmantojot nekādus maģiskus rituālus.

Zivis

Zivis ir tipiskas melanholiķes, taču jūnijā tās spēs pārvarēt savu melanholisko noskaņojumu, īpaši, ja ceļā sastapsies ar noteiktiem “kairinātājiem”, saskaroties ar vilšanos un bailēm, izmisumu un bažām. Šos cilvēkus gaida neplānoti pārsteigumi un visās dzīves jomās. Diemžēl nevar precīzi pateikt, kad un kā šie pārsteigumi liks par sevi manīt. Jums būs jāpaļaujas uz savu sesto maņu un jāseko saviem instinktiem. Tāpat tiek atzīmēts, ka mēneša sākumā Zivis spēs apzināties savas kļūdas, sasniedzot jaunu garīgās attīstības pakāpi, kļūstot daudzkārt gudrākas.

Daudziem no mums jūnijā vajadzēs mazliet apņēmības un drosmes. Eksperti stingri iesaka izmantot fen šui talismanus, lai stiprinātu ticību sev un padarītu biolauku necaurlaidīgu. Vēlam veiksmi vasaras sākumā.

COMMENTS

Leave a Comment