Zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: kādam tas sola melnās līnijas beigas!

Lauva

Lauvām, kuras baidās būt svešiniekiem, var kļūt mazāk paveicies un gūt panākumus. Novembris ir ideāls laiks, lai uzņemtos pamatotus un saprātīgus riskus. Tas attiecas ne tikai uz darbu un finanšu sfēru, bet arī uz mīlestību. Mīlestības lietās drosmīgajiem Lauvām nebūs līdzinieku. Viņi sasniegs jaunu līmeni. Šajā sakarā viņiem vajadzētu padomāt, vai viņi tagad ir uz pareizā ceļa. Ir jāsalīdzina mērķi un iespējas.

Jaunava

Jaunavām novembrī nevajadzētu nodarboties ar sevis šaustīšanu. Pagātnes kļūdām jākļūst par mācību, un domām par tām jākļūst par gudrības avotu, nevis sodu. Ir laiks virzīties tālāk. Mēneša otrā puse šīs Zvaigžņu zīmes cilvēkiem būs visādā ziņā labvēlīga. Šis ir piemērots laiks ceļojumiem, ainavu maiņai, atvaļinājumam un mīlas dēkām.

Svari

Svariem novembrī noteikti nevajadzētu baidīties no pārmaiņām, jo ​​tās bieži notiek brīdī, kad tās ir vajadzīgas. Viss notiks tā, kā liktenim vajadzēs, planētas un Visums parūpēsies, lai Svari saņemtu pelnīto. Šis būs ļoti patīkams un mierīgs laiks daudziem šīs zīmes pārstāvjiem, taču brīžiem tomēr nāksies izkāpt no komforta zonas un strādāt, lai sasniegtu savus mērķus.

Skorpions

Skorpioniem jāuzmanās no pārmērīgas aktivitātes – vismaz līdz 8. datumam noteikti. Kamēr Venera ir vāja, pārslodze kļūs par ļaunāko ienaidnieku šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem. No 8. novembra varēsi sākt aktīvi sportot, vairāk laika veltot pastaigām, izbraucieniem, darbam. Runājot par saziņu ar cilvēkiem, Skorpioniem nevajadzētu zaudēt taktiku.

Strēlnieks

Strēlniekiem jārīkojas novembrī. Šie cilvēki vienkārši nevar tagad sēdēt dīkā. Nevajadzētu arī citiem cilvēkiem skaidrot savas rīcības iemeslus, jo viņi, visticamāk, nespēs saprast Strēlnieka motivāciju. Ir pienācis laiks veikt globālu atiestatīšanu, strādāt pie sevis un meklēt iedvesmu. Novembris, visticamāk, mainīs Strēlnieku dzīvi vai vismaz attieksmi pret dzīvi kopumā.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras kļūs neticami bagātas 2023. gada novembrī

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzziniet, kas jūs sagaida 2023. gada novembrī

Mežāzis

Novembrī zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem būt godīgiem pret sevi. Runājot par attiecībām ar citiem, vārdiem jābūt laipniem un rīcībai noteicošai. Cilvēki var uztvert jebkuru negatīvisma izpausmi no Mežāžu puses kā iemeslu atbildēt ar vēl lielāku rupjību. No otras puses, labais izraisīs apkārtējos spēcīgu vēlmi padarīt Mežāžu dzīvi labāku.

Ūdensvīrs

Jebkurai Ūdensvīra rīcībai mēneša sākumā jābūt lietderīgai un pamatotai. Nevajadzētu lieki riskēt, īpaši finanšu un darba jomās. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Visums un zvaigznes nerisinās mīklas. Ja liktenis vēlas, viņa parādīs pareizo ceļu Ūdensvīram, un viņa to nedarīs ar smalkiem mājieniem, bet gan tiešā veidā vedīs viņus uz laimi.

Zivis

Zivīm jāatceras, ka novembrī īpaši svarīga būs laika, nevis naudas taupīšana. Reizēm vajag tērēt naudu, lai ātrāk kaut kur nokļūtu, redzētu kādu svarīgu, labi atpūsties. Ir svarīgi saglabāt piesardzību, jo mēneša sākumā pavērsies mīlas trijstūri. No 8. datuma Venera Zivīm sāks dot daudz veiksmes, spēka un enerģijas, lai līdz mēneša otrās desmit dienas sākumam visas likstas pārietu.

Atcerieties par apziņas vīrusiem un attieksmi, kas bloķē enerģiju. Novembrī ar tiem jācīnās: zvaigžņu eksperti uzskata, ka šis ir labākais laiks, lai rīkotos, nevis sēdēt malā. Ir jātic sev un nav jābaidās virzīties uz priekšu.

Leave a Comment