Zvaigžņu prognoze 2024. gada aprīlim: dažiem būs ļoti sarežģīti pārdzīvot aprīli!

Tuvojas otrais pavasara mēnesis. Diemžēl tas nebūs tik labvēlīgs kā martā. Prognoze palīdzēs pareizi pavadīt šo laiku un gūt panākumus visās dzīves jomās, nezaudējot pozīcijas.

Ir svarīgi jau iepriekš sagatavoties sarežģītajam aprīlim. Jums ir jāgatavojas pārmaiņām, atjaunošanai. Runājot par pārmaiņām, Merkurs sāks savu retrogrādo kustību 1. aprīlī, bet Venēra pāries Aunā 5. aprīlī. Šī briesmīgā divu negatīvo planētu kombinācija, kas aprakstīta mūsu rakstā par bīstamākajām aprīļa dienām, pastāvīgi kaut kādā veidā sarežģīs mūsu dzīvi, taču pat ar to var tikt galā.

Auns

Auna intuīcija būs ļoti vāja. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem būs jāpiestrādā pie aizkaitināmības un egoisma. Īpaši aktuāli tas būs mēneša pirmajā pusē, kad spēcīgā sinerģijā būs Venēras un Merkura negatīvais spēks. Mīlestībā konfliktsituācijas var kļūt par sākumu strīdu sērijai, un darbā tās var novest pie pašreizējā stāvokļa zaudēšanas reputācijas pasliktināšanās dēļ.

Vērsis

Biznesa un finanšu jomās Vērsim noteicošais faktors būs Merkura retrograds. Pieaugs viņu bezatbildība un impulsivitāte. Arī ķermeņa izturība strauji samazināsies negatīvās Venēras dēļ. Fiziskās aktivitātes nepalīdzēs atbrīvoties no garastāvokļa problēmām, bet, gluži pretēji, izraisīs agresiju. Vērsim būs ārkārtīgi grūti sevi savaldīt, tāpēc viņiem kaut kā jāiemācās sevi kontrolēt.

Lasi arī: Šie divi zvaigžņu zīmju pārstāvji kļūs bagāti 2024. gada aprīlī

Dvīņi

Ja Dvīņi patiešām vēlas mainīt savu dzīvi, viņiem nāksies piecelties no dīvāna. Brīnumi tik grūtos laikos noteikti nenotiks, un, ja arī būs, tad par tiem arī turpmāk būs jāmaksā. Dīkdienība ir ienaidnieks, bet, ja vēlies no visa atpūsties un atpūsties, labāk novērst uzmanību no rutīnas ar vides maiņu un jaunu hobiju meklējumiem. Jaunas brīvā laika aktivitātes paspilgtinās grūtos laikus un pacels garastāvokli.

Vēzis

Parasti bezdarbība ir līdzvērtīga zaudējumam, bet ne aprīlī. Otrajā pavasara mēnesī Vēžiem vairāk laika būs jāvelta iemīļotām lietām un rūpēm par savu veselību. Apstrāde nepievienos naudu – tikai papildinās Vese***as problēmas. Kosmosa ietekme nav tā labākā. Venēra atņems Vēžiem dzīves mīlestību, tāpēc daudzus var apciemot depresīvas domas, taču tās vajag padzīt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment