Zvaigžņu prognoze 2024. gada aprīlim: dažiem būs ļoti sarežģīti pārdzīvot aprīli!

Lauva

Lauvas bieži dzīvo pēc principa “mērķis attaisno līdzekļus”, taču aprīlī šis princips var kļūt liktenīgs. Jāizvēlas pareizi, labi mērķi un nodomi, jāatbrīvojas no savtīguma un jānoskaņojas uz palīdzību un palīdzību cilvēkiem. Tādā veidā Lauvas varēs uzlabot savu karmu un kļūt veiksmīgākas kopumā. Darbā un lietās viņiem būs nepieciešama lielāka neatlaidība un spēja strādāt komandā. Aktīvos mīlestības meklējumus labāk pagaidām apturēt.

Jaunava

Merkura retrograds patiešām satricinās jūsu nervus. Aprīlī Jaunavām jāvadās pēc veselā saprāta un nekādā gadījumā nedrīkst sevi ļauties pārmērībām. Tagad viņi nevar nodot savu pārliecību, darīt lietas, kas viņiem nav raksturīgas, mainīt savus paradumus un vidi. Labāk ir arī atlikt pārcelšanos uz vēlāku laiku, bet, ja tās ir piespiedu kārtā, jums vienkārši jābūt pozitīvam un nedrīkst palaist garām savu veco dzīvesvietu.

Svari

Aprīlī Svariem ir svarīgi atcerēties principu “slīcēju glābšana ir pašu slīkstošo darbs”. Joprojām nav iespējams izglābt visus, tāpēc labāk ir palīdzēt savam dvēseles radiniekam, tuvākajiem un mīļākajiem draugiem. Tajā pašā laikā ir vērts uzturēt kontaktus, lai palīdzētu cilvēkam psiholoģiski. Iespējams, ka Svari kļūs par sava veida mājas psihologa analogu, pie kura visi sāks vērsties.

Skorpions

Aprīlī Skorpionus sagaida neplānoti pārsteigumi Merkura dēļ, kas var būt ļoti nepatīkami. Plāni bieži izjuks, neskatoties uz Merkūra pozitīvo pozīciju attiecībā pret zvaigznēm. Tā retrogrāda ienesīs šo cilvēku dzīvē nelielu haosu. Tiek atzīmēts, ka aprīļa otrajā pusē būs vairāk spēka un enerģijas, bet jādzīvo šeit un tagad, nedomājot par to, kas būs rīt vai pēc nedēļas.

Strēlnieks

Strēlniekiem būs nepieciešama apņēmība, kuras viņiem ir pārpilnībā. Šis laiks solās būt grūts, bet interesants un izglītojošs. Strēlnieki galu galā kļūs daudz gudrāki. Viņi joprojām var gūt panākumus biznesā un darbā, taču labāk neuzņemties visu uzreiz. Nejaucieties arī mīlestībā un darbā un nesiet lietas mājās. Ir svarīgi daļu sava laika veltīt vecākiem, bērniem un otrajai pusei.

Lasi arī: Šie divi zvaigžņu zīmju pārstāvji kļūs bagāti 2024. gada aprīlī

Mežāzis

Mežāžiem nevajadzētu vainot likteni savās problēmās. Ļoti iespējams, ka dažas neveiksmes nākotnē pārvērtīsies par triumfu un kaut ko pozitīvu. Šīs zīmes pārstāvjiem jāatceras gudrie vārdi: “Nebaidieties vilcināties, baidieties apstāties.” Dažreiz jums ir jāvirzās uz priekšu ļoti uzmanīgi, lēnām izejot cauri grūtībām. Mežāžiem to izdarīt būs nedaudz grūtāk nekā parasti, jo viņi kļūs nervozāki un nemierīgāki.

Ūdensvīrs

Pavasarī Ūdensvīrs parasti aktivizē slēptās enerģijas rezerves, bet aprīlī viss būs savādāk. Tagad, gluži pretēji, viņiem būs jātaupa laiks un pūles. Spēcīgais pozitīvais impulss, kas saņemts no planētām martā un februārī, var pārvērsties par ķirbi. Ir pienācis laiks sākt taupīt enerģiju un uzņemties tikai tās lietas un projektus, kas patiešām ir būtiski.

Zivis

Zivis nevar sagaidīt laiku pie jūras. Ir jābūt pilnā kaujas gatavībā, jo aprīlī var būt daudz neprognozējama rakstura problēmu un nepatikšanas. Uzņēmējdarbībā jūs varat ieņemt aizsardzības pozīciju darbā, risinot grūtības, kad tās rodas. Zivīm var rasties jauni pienākumi, kuriem, pēc viņu domām, nemaz nav laika, taču tas būs jāatrod, lai saglabātu savu reputāciju.

Ja pēkšņi aprīlī jums sākas slikta sērija, nezvēriet likteni. Zvaigžņu eksperti iesaka šādos gadījumos izmantot spēcīgu sazvērestību pret problēmām un neveiksmēm. Jums arī jāpaliek laipnam, pozitīvam un uzmanīgam.

Leave a Comment